Radio SWH festivāla studija LMT Summer Sound

Radio SWH festivāla studija LMT Summer Sound

10.07.2014

11. un 12.jūlijā Radio SWH ētera studija atradīsies pašā LMT Summer Sound festivāla notikumu epicentrā. Radio SWH festivāla karstajām dienām ir sarūpējis īpašu programmu – intervijas ar festivāla dalībniekiem, organizatoriem, īsteniem liepājniekiem, kā arī pieslēgšanās festivāla skatuvēm.

Piektdien no pulksten 15:00 līdz pat pusnaktij Radio SWH balsis Arturs Krūzkops un Juta Jazz stāstīs par notiekošo Liepājas pludmalē.
Savukārt sestdien jau no 8:00 rītā Arturs Krūzkops atskatīsies uz iepriekšējās dienas notikumiem festivālā, stāstīs par gaisotni pludmalē, aicinās uz sarunām un dziesmām festivāla viesus un māksliniekus. Bet kur tad Juta? Juta dienas vidū būs devusies ekspedīcijā uz Zvejnieksvētkiem Rojā, kur informēs klausītājus par svētku norisi Ziemeļkurzemē.

Radio SWH festivāla studija atradīsies pludmalē, turpat netālu no LMT skatuves un VIP zonas. Nepaej garām! Bet, ja šoreiz nesanāk būt klāt, skaties Radio SWH tiešraidi, intervijas, mūziķu uzstāšanos un dejas interneta video tiešraidē mūsu mājas lapā.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes