„Lielais Dzintars” Spāru svētku koncerta tiešraide www.radioswh.lv !

„Lielais Dzintars” Spāru svētku koncerta tiešraide www.radioswh.lv !

19.08.2014

Radio SWH sniedz vairāk!

30.augustā plkst.19:00 skaties Radio SWH mājas lapā www.radioswh.lv Liepājas topošās koncertzāles „Lielais Dzintars” Spāru svētku koncerta tiešraidi no koncertestrādes „Pūt, vējiņi!”. Lieliska iespēja ikvienam Latvijas iedzīvotājam un arī ārvalstīs dzīvojošajiem sekot līdzi pasākuma norisei!

Informācija par pasākumu:

Spāru svētki tiks atzīmēti, topošajai koncertzālei sasniedzot augstāko virsotni –  30 metri. Par godu šim notikumam Spāru svētku koncerta programmā iekļauti divi skaņdarbi: Jura Karlsona Koana un Kārļa Lāča Liepājas koncerts flautai, obojai un orķestrim 42.195 (pirmatskaņojums). Kā zināms, 42.195 ir oficiālais maratona garums, un tā īpašības – mērķtiecība, nepārtraukta kustība, sacensība, attīstība un izaugsme – varam pielīdzināt arī “Lielā Dzintara” šī brīža būvniecības gaitai.

“Skrienot cilvēks ik uz soļa piedzīvo tā saucamo lidojuma fāzi, kad abas kājas ir atrautas no zemes. Lidojums ir arī visbiežāk minētais sajūtu raksturojums pēc garo distanču mērošanas, to pielīdzina ļoti spēcīgai prieka un laimes emociju izpausmei,”, stāsta darba autors K.Lācis.

Koncertā piedalīsies solisti Miks Vilsons (flauta) un Pēteris Endzelis (oboja), Liepājas Simfoniskais orķestris, pie diriģenta pults – Atvars Lakstīgala.

Biļetes uz spāru svētku koncertu šobrīd pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā.

Spāru svētku koncerts būs teju noslēdzošais pasākums šī gada festivālā “Liepājas vasara”, kas aizrit topošās koncertzāles “Lielais Dzintars” gaidīšanas zīmē. Gan koncerta klausītājus, gan “Pūt, vējiņi!” apmeklētājus uzreiz pēc koncerta plkst. 21.00 aicinām doties uz Liepājas pludmali, kur norisināsies Senās uguns nakts pasākums Ziemeļu pavasaris.

Tiekamies koncertā Liepājā un tā tiešraidē mājas lapā www.radioswh.lv !

Skaties tiešraidi šeit:

www.radioswh.lv/player/?video

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes