Karstais koferis.

Karstais koferis.

26.09.2014

Klausies Radio SWH rubriku KARSTAIS KOFERIS darba dienu rītos no 29.septembra līdz 3.oktobrim, un uzzini pirmais tūroperatora GoAdventure īpašos piedāvājumus.

 Tūroperators Go Adventure piedavā ceļojumus uz Dubaiju sākot no: 736 EUR 1 personai.

Dubaja – pilsēta, kur neiespējamais kļūst iespējams

Aizceļot uz Dubaiju Jums piedavā tūroperators Goadventure.

43 gadu  laikā no maza zvejnieku ciemata, kas atradās  blakus Dubai Creek,  tā ir kļuvusi par pilsētu, kas liekama sarakstā „Noteikti jāredz”. Dubaija uzdrīkstas sapņot, un tad pēkšņi savus sapņus pārvērš realitātē. Rīta cēliens sauļojoties pludmalē, pēcpusdienā ziemas prieki slēpojot, vakarā – izjādē ar kamieli uz tuksnesī.  Nirt kopā ar haizivīm tirdzniecības centra akvārijā, dejojošas strūklakas pasaules augstākās viesnīcas pakājē . To visu var izbaudīt un sajust Dubaijā. Neatkarīgi no Jūsu vecuma un Jūsu interesēm – Dubaija Jūs nepievils!

Apvienotajos Arābu Emirātos tiks rīkota World Expo 2020. Gadā.  Viņa augstība, viceprezidents un premjerministrs, ka arī Dubaijas valdnieks  Mohammed bin Rashid Al Maktoum solījis “pārsteigt pasauli”. Dubaija balstoties uz šo solījumu ir izvirzījusi mērķi kļūt par pasaulē apmeklētāko pilsētu, bet ne tikai pilsētu, kas ir redzēta, bet arī sajusta.

www.goadventure.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes