Ar dziesmu par dzīvi – Lauris Špillers (24.10.14)

Ar dziesmu par dzīvi – Lauris Špillers (24.10.14)

22.10.2014

Piektdien 18.00 raidījumā Ar dziesmu par dzīvi dzirdēsiet Paula Timrota sarunu ar reklāmas un mārketinga aģentūras Alpha Baltic vadītāju un maratonu idejas aizsācēju Latvijā Lauri Špilleru.

Lauris Špillers – personība, kas ar savu mērķtiecību, paveiktajiem darbiem un sasniegumiem iedvesmo daudzus. Pirms 20 gadiem izveidoja reklāmas un mārketinga aģentūru Alfa Centrs, kas vēlāk tika pārdēvēta par Alpha Baltic, kas šobrīd ir tirgus līdere. Lauris ir ne tikai veiksmīgs biznesmenis, bet arī riteņbraukšanas entuziasts, kurš ir izveidojis spēcīgu riteņbraukšanas komandu – Alpha Baltic/Unitymarathons.com, un arī pats veiksmīgi startē sacensībās gan nacionālā, gan starptautiskā līmenī. Viņš ir maratonu kustības aizsācējs Latvijā, kurš, veiksmīgi realizējot maratonu ideju, popularizē aktīvu un veselīgu dzīvesveidu Latvijas iedzīvotāju vidū. Laura Špillera iniciētās maratonu sērijas ir augsta līmeņa sporta pasākumi Baltijā, kas guvuši milzīgu popularitāti un tiek atzinīgi novērtēti starptautiskā līmenī. Lauris ir harismātiska personība, kas, neskatoties uz milzīgajiem panākumiem biznesā, ir saglabājis savu cilvēcību un ir iedvesmas avots saviem kolēģiem un sadarbības partneriem.


 

8 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
latvietis
9 gadi

nopietni?

Kārlis
9 gadi

vai labi guļat reklamējot MAXIMA kuras traģēdijā gāja bojā tik daudz nevainīgu cilvēku? nauda pāri visam?

max
9 gadi

Atkal viens maximalists 🙂

velo draugs
9 gadi

lūdzu nosauciet pēdējos vērā ņemamos (savus individuālos) panākumus velosportā (nevis kā komandas menedžerim, bet kā sportistam) ko esat sasniedzis?

velo draugs
9 gadi

vai nesanāk tāda kā citu lauru piesavināšanās attiecībā uz lielo pienesumu Latvijas maratonu kultūrā? kā zināms, Igo Japiņš, kurš ir ne tikai SEB MTB un Latvijas Vienības Velobrauciena un Rīgas Velomaratona organizators (visi uzskaitītie ir lielākie velo notikumi Latvijā), bet arī Latvijas Riteņbraukšanas Federācijas prezidents, ir velo kustības “tēvs” Latvijā sporta plaknē? kā NR2 ar velo pasauli cilvēkiem asociējas Viesturs Silenieks, kurš aizņem velo kultūras plakni. tad kur ir lauris Špillers?

Aigars
9 gadi

Tieši ko Lauris Špillers ir aizsācis ?
Igo Japiņš ir velo sporta seriālu aizsācējs Latvijā un to neviens apstrīdēt nevar.
Kaspars Tupiņš tautas sporta pasākumu organizators
Arvis Piziks – velo krosu organizators
Viesturs Silenieks – velo kustības aktīvists Latvijā
Un daudzi citi šī sporta veida popularizētāji un entuziasti
Ko Lauris Špillers – ar stumšanu komandā var rādīt kā piemēru jaunajiem braucējiem, tajā pašā Vienības braucienā. Cik velo sacensībās ir izdevies nofinišēt ? Un ko ir pašam nācies organizēt ?

kaspars
9 gadi

Aigar, no tavas loģikas izriet arī, ka ar reklāmas aģentūru viņam arī nav nekāda sakara, jo tur jau viņa labā strādā bars cilvēku, tāpat kā tevis zemāk minētais Kaspars bija viņa darbinieks, nevis tautas sporta pasākumu organizators. Nesimpatizēju īpaši Laurim kā personāžam, bet nevar savā ziņā viņu neapbrīnot par paveikto gan reklāmas, gan sporta pasākumu organizēšanas jomā.

Aigars
9 gadi

Reklāmas jomā dinozaurs, visu Cieńu 🙂 Faktu par Igo Japińu apstrīdēt nevajadzētu, tas izklausās smieklīgi. Komentārs bija par šo faktu!


Aktualitātes