Maiņas kantoris 24 D

Maiņas kantoris 24 D

08.12.2014

Maiņas kantoris 24d

Mainies – un visa pasaule gribēs ar Tevi mainīties!

No 8.decembra, katru darba dienas rītu, programmas Rīta Svīta Maiņas Kantorī 24D, uzklausīsim Tavu maiņas piedāvājumu.

Mainīgākais un kārdinošākais no piedāvājumiem tiks atzīts par labāko, un tā autoram mēs piektdien piešķirsim jaunās paaudzes vācu putekļusūcēju Thomas.

Thomas. Komforts, Kvalitāte un investīcijas Jūsu veselībā!

Par Thomas

Uzticība 100 gadus senām tradīcijām

1900. gadā, Vācijas rietumos, pilsētā Siegen, Robert Thomas nodibināja uzņēmumu, kura galvenais darbības virziens bija instrumentu ražošana Vācijas rūpniecībai. Šodien THOMAS zīmols – ir kvalitatīvas elektriskās iekārtas. Sadzīves, profesionālie un stacionārie putekļu sūcēji, tvaika ģeneratori un veļas centrifūgas – viņas visas ir lieliski sevi pierādījušas visā pasaulē. Uzņēmums ir veicis garu attīstības ceļu, un šodien ir pasaules līderis mazgājošo putekļu sūcēju un putekļu sūcēju ar ūdens filtrāciju izstrādē un ražošanā. Kopš pirmās darbības dienas uzņēmuma 3 galvenie principi ir noteicošie Thomas ražošanas procesā: kvalitāte, uzticamība un drošība. Tieši šo principu dēļ uzņēmums ir kļuvis par augstākās kvalitātes simbolu un ir atpazīstams visā pasaulē.

Vienīgais autorizētais Thomas putekļusūcēju pārstāvis Latvijā  – uzņēmums SIA, Baltic Distribution, Adrese – Kalnciema iela 87, Rīgaar Thomas

www.thomas-shop.lv

4c_Logo_Thomas

Nedēļas balva

Putekļu sūcējs sausai uzkopšanai – Thomas Crooser ECO plus

Jaunās paaudzes putekļusūcēji Thomas Crooser ECO plus sausai tīrīšanai! Putekļsūcēji THOMAS Crooser – augstākās kvalitātes materiāli, mūsdienīgs dizains un lieliska funkcionalitāte! Vairāku līmeņu augstas kvalitātes filtrācijas sistēma, piemēram, aktivētās ogles filtrs, mikro un HEPA filtri. Putekļusūcēja uzgaļi rūpīgi un saudzīgi iztīra parketu un koka grīdas no netīrumiem un putekļiem! Ļoti viegls, jaudīgs un mobils! Komplektā turbo-birste. Šobrīd vissjaudīgakais un ekonomiskākais putekļusūcējs Latvijas tirgū.  Ražots Vācijā!

thomas_crooser

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes