Pikantā sniegbaltīte

Pikantā sniegbaltīte

12.12.2014

Sniegbaltīte ir viena no seksīgākajām ikonām, ko pieaugušo pasaule iepin pikantu fantāziju pasakās. Ziemassvētki no vienas puses ir garīgs laiks, tomēr no otras puses lielajiem bērniem ir daudz brīva laika, ko pavadīt aizraujošas rotaļās…kāpēc gan, lai mēs nepiemestu kādu ētera pagalīti kaislību kamīnam?…
Proti, no 15. – 18.decembrim Radio SWH pēcpusdienas programmā kopā ar Arti Dvarionas notiek akcija „Pikantā Sniegbaltīte”. Katru dienu ēterā uzklausīsim 3 Sniegbaltītes, un kurai izdosies pikantāk un iedvesmojošāki noskaitīt kādu no Ziemassvētku pantiņiem ēterā, kļūs par dienas uzvarētāju un iegūs dāvanu karti no SexyStyle vismaz EUR 30,- vērtībā.

SexyStyle fantāziju apģērbu un aksesuāru veikals ir savas nozares līderis Latvijā. Plašās un gaišās telpās pašā Rīgas centrā piedāvājam elegantu apakšveļu, stilīgus apavus, nerātnas rotaļlietas un ekskluzīvas preces dažādām gaumēm. Šogad īpašajā Ziemassvētku laikā esam sagatavojuši vairākus pikantus dāvanu komplektus, kurus varat izvēlēties mūsu veikalā SexyStyle Brīvības ielā 47 (ieeja no Lāčplēša ielas) un interneta veikalā www.SexyStyle.lv. Iepriecini un pārsteidz viņu un sevi ar jaunām sajūtām un emocijām. Pikantus svētkus novēl SexyStyle!

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
ss
9 gadi

Pašai jāizdomā pantiņš?


Aktualitātes