Konkurss ar Positivus 2015

Konkurss ar Positivus 2015

01.02.2015

Jau nākamajā pirmdienā, 9. februārī, mēs uzzināsim pirmos mūziķus, kas šovasar pieskandinās Salacgrīvu Positivus festivāla ietvaros. Līdz šiem pirmajiem vārdiem mums gan vēl ir nedaudz jāpaciešas, tāpēc šis varētu būt īstais mirklis, lai nedaudz pagrieztu laika ratu atpakaļ un atcerētos visu to foršāko, kas iepriekšējo gadu laikā baudīts festivālā. Galu galā, aiz loga šobrīd laiks nav tas patīkamākais, tāpēc atmiņas par trakām dejām karstā vasaras dienā, saules pielietā piejūrā noteikti uzlabos ne viena vien klausītāja dienu.

Lai piedalītos konkursā, klausies Radio SWH, atmini mākslinieku, kura skaņdarbu atskaņosim reversā. Pareizo atbildi sūti us sms numuru 22027000 un viens no pareizās atbildes iesūtītājiem saņems balvā T-Kreklu no festivāla Positivus 2015.

08.02.15 pareizā atbilde: Two Door Cinema Club – Something Good Can Work

Uzvarēja: Aigars

2009. gadā šī grupa tieši Positivus sniedza savu pirmo koncertu ārpus Lielbritānijas, savukārt jau 2013. gadā atgriezās kā vieni no galvenajiem hedlaineriem.

07.02.15 pareizā atbilde: Satellites LV – Pirmais

Uzvarēja: Agnija

Šī grupa Positivus līdz šim uzstājusies visvairāk – septiņas reizes.

05.02.15 pareizā atbilde: James – Getting Away With It

Uzvarēja: Inga Kalniņa

Šī grupa bija paša pirmā Positivus galvenie hedlaineri, kā arī sniedza neaizmirstamu koncertu, kura laikā visa publika apsēdās dubļos piektajā festivālā.

04.02.15 pareizā atbilde: Ellie Goulding – Anything Could Happen

Uzvarēja: Agnese

Šī mūziķe pagājušā gada Positivus festivālā savā koncertā pulcēja rekordlielu klausītāju skaitu – otrā festivāla diena bija pilnīgi izpārdota

03.02.15 pareizā atbilde: MuseUprising

Uzvarēja: Evija

Šie 2010. gada festivāla hedlaineri jau ilgu laiku tiek dēvēti par vienu no pasaules labākajām koncertgrupām.

02.02.15 pareizā atbilde: King Charles – Bam Bam

Uzvarēja: Edgars Mucenieks

Savā pirmajā Positivus festivālā 2011. gadā šis izpildītājs uzrāpās pa galvenās skatuves konstrukciju līdz pat pašai augšai un tur spēlēja ģitāru.

3 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Rebeka Puce
9 gadi

King Charles!

Roberts
9 gadi

King charles

Liene Vīksna
9 gadi

King Charles


Aktualitātes