Kas šodien pusdienās

Kas šodien pusdienās

31.03.2015

,,KAS ŠODIEN PUSDIENĀS,, sadarbībā ar restorānu tīklu HESBURGER.
Konkursa periods: 1.04-10.04
Konkursa laiks:12.40

Aicinam klausītājus kļūt par sekotājiem Hesburger profilam Facebook kontā, jo līdz 10. aprīlim katru dienu starp visiem jaunajiem sekotājiem tiek izlozēts viens, kuram Hesburger dāvinās dāvanu karti 15 eiro vērtībā.

Akcijas uzvarētāji

1. aprīlis - Silga Ose
2. aprīlis - Rudolfs Kalnins
3. aprīlis - Annija Lībīte
4. aprīlis - Nauris Ikaunieks
5. aprīlis - Evita Morkuna
6. aprīlis - Artūrs Rutkovskis
7. aprīlis - Ieva Kreismane
8. aprīlis - Zane Mandzuka
9. aprīlis - Dainis Greitāns
10. aprīlis - Edgar Soloduhin


“Par „Hesburger” restorāniem Latvijā:

Kopš 2004. gada, tiek atklāti arvien jauni restorāni Rīgā un lielajās Latvijas pilsētās. Šobrīd Latvijā atvērti 42 „Hesburger” restorāni.
„Hesburger” restorānu sortiments tiek papildināts katru mēnesi, piedāvājot burgerus, tortiljas un maltīšu komplektus pieaugušajiem un bērniem, salātus, dažādas uzkodas, desertus, saldējumu un atspirdzinošus dzērienus.
Ienāciet www.hesburger.lv un atrodiet sev tuvāko restorānu visā Latvijā!

Par „Hesburger” mērcēm
Īpaši iecienītas ir „Hesburger” mērces un majonēzes – majonēze ar gurķiem, ar papriku, čili majonēze, karija majonēze un citas. Tās tiek gatavotas pēc pašu izstrādātām receptēm „Hesburger” rūpnīcā Somijā, Kārinas pilsētā.
Viena no svarīgākajām hamburgeru sastāvdaļām ir kečups. Lai pagatavotu 1 kilogramu gardā „Hesburger kečupa”, nepieciešami 2 kilogrami tomātu!

Aprīļa īpašais piedāvājums „Hesburger” restorānos
Vai esi baudījis leģendāro Hesburger burgeru? Tajā starp sezama maizītes šķēlēm ir divas liellopu gaļas kotletes, siers, sīpoli, marinēti gurķi un ledus salāti. To visu lieliski papildina Hesburger pašu gatavotās paprikas un gurķu un majonēzes.
Tikai aprīlī visos restorānos Latvijā Tev ir iespēja baudīt Hesburger slavenāko burgeru par īpaši izdevīgu cenu. Plašāku informāciju meklē Hesburger mājaslapā www.hesburger.lv

Bonusklubs un dāvanu kartes
„Hesburger” Bonuskarte sniedz garšīgas priekšrocības!
Reģistrējoties un kļūstot par Bonuskluba biedru, saņem pārsteiguma piedāvājumus un īpašas atlaides. Reģistrēšanās ir bez maksas un nav saistoša.
Un vēl, ja nezini, ko uzdāvināt savam draugam vai kolēģim svētkos, tad „Hesburger” piedāvā iegādāties dāvanu kartes garšīgu mirkļu baudīšanai.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes