Dziesmu mednieki 26.05.2015

Dziesmu mednieki 26.05.2015

26.05.2015

Eh, kanādieši. Tik pieklājīgi un viesmīlīgi. Šie vīri ir vieni no slavenākajiem un arī turīgākajiem kanādiešiem, jo albumi tiek izpārdoti uz urrā ne vien pašu zemē, bet arī Amerikā un Eiropā. Tas nekas, ka reiz Portugālē kādā mūzikas festivālā pūlis viņus izsvilpa un vārda vistiešākajā nozīmē nomētāja ar akmeņiem. Un tas nekas, ka cilvēki stāsta joku par to, kā Avrila Lavinja esot izšķīrusies no sava vīra, kad uzzinājusi, ka viņš ir šīs grupas vokālists. Puiši turpina rakstīt savus hitus. Vienu pēc otra, vienu pēc otra. Un tas nekas, ka visi ir jau kaut kur nedaudz dzirdēti.
Galu galā, ja dziesma ir laba, tad dziesma ir laba un punkts. Un nevienu neuztrauc maznozīmīgie blakusfatori. Kaut arī šī dziesma ir par to, ka mums vajadzētu rūpēt un uztraukties par notiekošo. Paradoksāli, bet tādi jau tie mākslinieki ir. Starp citu, izdota 2006.gadā.

Kā ierasts – ne bemola tev!

Atceries, ka arī Radio SWH mājas lapā www.radioswh.lv ir atrodamas norādes, kas var palīdzēt atrisināt uzdevumu.

Balvā – 2 ielūgumi uz koncertu Daugavas Koncertzālē.

Info meklē: facebook.com/DaugavasKoncertzale

Pareizo atbildi līdz šodienas (26.05.15) plkst. 14.20, raksti komentāros vai sūti Kasparam Breidakam uz ētera e-pastu swh@radioswh.lv. Pareizo atbildi dzirdēsi Radio SWH ēterā šodien (26.05.15) plkst. 14.30.

dziesmu-mednieki-norade-26-05-15

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes