ATKLĀJ TALSU NOVADU!

ATKLĀJ TALSU NOVADU!

17.06.2015

Raidījuma KURZEMES KODS rubrikas KURZEMES CEĻOJUMS ietvaros iepazīstināsim ar Kurzemes novadu skaistākajām un interesantākajām vietām, ko ir vērts iekļaut savā šīs vasaras Kurzemes ceļojumā! Klausies Radio SWH KURZEME rubriku KURZEMES CEĻOJUMS katru trešdienu un piektdienu laikā no plkst.11-12.

TALSU NOVADS

Talsu novada paugurainais reljefs ar savām īpatnībām nosaka ainavisko dažādību, turklāt tā vislabāk izteikta atklātajās, pārskatāmajās lauku kultūrainavās. Tas ir viens no Ziemeļkurzemes dabas apstākļu ziņā daudzveidīgākajiem apvidiem ar izteikti paugurainu reljefu, vairākiem nelieliem, bet dziļiem ezeriem. 52% no visas teritorijas aizņem meži.

Talsi ir viena no gleznainākajām Latvijas pilsētām. Deviņi pakalni un divi ezeri rada tikai Talsiem raksturīgo ainavu. Visskaistāk te ir ķiršu, ābeļu un ceriņu ziedēšanas laikā.

Noklausies, ko redzēt un apmeklēt Talsu novadā:

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
http://www./
7 gadi

Dear Tabby Congratulations on your Engagement. I am so excited for you! I have not been home this summer long enough to read my e-mails, this was the best news ever!! Have you made wedding plans? I enjoy your writing. It makes me think, and that is a good thing. Love Susie


Aktualitātes