Dziesmu mednieki (02.06.15)

Dziesmu mednieki (02.06.15)

02.06.2015

Steidzīgi vediet prom no radiouztvērējiem bērnus! Vismaz tos, kuriem vēl nav 18. Citādi viņu morāle tiks sadragāta un nākotne nolemta neveiksmei.

Šādus vārdus teica gan toreiz, tālajā 1979. gadā, kad grupa Pink Floyd dumpiniecieski paziņoja:” we don`t need no education”, gan 2014.gadā, kad šī jaunkundze prezentēja savu dziesmu ar ļoti līdzīgu zemtekstu. Skolā viņa iet negrib, vien ballītes prātā. Un kur gan skatās viņas vecāki? Iespējams, ka šausmās sastinguši pie televizora vēro dziesmas videoversiju, kur meitene dejo uz skolas autobusa jumta?

Nekā nebija! Tieši meitenes vecāki bija tie, kas karjeras sākumā savai četrpadsmit gadus vecajai meitai nodrošināja galvojumu bankas kredītam, kuru viņa izmantoja DEMO ierakstu apmaksai.

Tad nu spriediet Jūs. Vajadzīga jaunajai paaudzei tā izglītība vai tomēr, lai skraida apkārt pa pasauli kā nu pašiem labāk tīk.

Ne bemola tev!

Atceries, ka arī Radio SWH mājas lapā www.radioswh.lv ir atrodamas norādes, kas var palīdzēt atrisināt uzdevumu.

Balvā – 2 ielūgumi uz Jāņa Lūsēna muzikālās apvienības “Promenāde” koncertu Daugavas Koncertzālē 03.06.15

Info meklē: facebook.com/DaugavasKoncertzale

Pareizo atbildi līdz šodienas (02.06.15) plkst. 14.20, raksti komentāros vai sūti Kasparam Breidakam uz ētera e-pastu swh@radioswh.lv. Pareizo atbildi dzirdēsi Radio SWH ēterā šodien (02.06.15) plkst. 14.30.

 

charlie

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes