Dziesmu Mednieki (30.06.15)

Dziesmu Mednieki (30.06.15)

30.06.2015

Kopumā smieklīgi un jautri, ja vien tā nebūtu skarbā patiesība. Taču no otras puses – tā jau tajā dzīvē ir iekārtots. Par ikdienišķajiem sīkumiem ir jāiesmej un, tad būs vieglāk.

Tieši par to ir šis 2015. gada 5.februārī izdotais amerikāņu repera singls. Un jāsaka, ka panākumi dziesmai ir visai labi, ja ņemam vērā, ka šī ir uzskatāma par 1988.gadā dzimušā Levisa jaunskunga debiju uz lielās skatuves.

Ja tā turpināsies, tad viņš par rēķinu apmaksu varēs neuztraukties! Naudiņa ripos kā no kalna (nē, šī nav norāde uz A.Ērgļa daiļradi). Es gan nezinu vai Floridā ir daudz kalnu?!
Lai vai tur kā, šī mākslinieka atvasēm pusdienu naudiņa ir nodrošināta. Tā pat kā jauns Mersedess sešpadsmit gadu dzimšanas dienā (nē, šī nav norāde uz grupas Bet Bet daiļradi)

Labi, jau tā esmu pateicis par daudz. Atceries – meklējam jestru, dinamisku dziesmiņu, kura lieliski piemērota pludmalei!

Aiziet. Ne bemola tev!

Balvā – 2 ielūgumi uz koncertu Daugavas Koncertzālē.
Info meklē: facebook.com/DaugavasKoncertzale
daugavas-koncertzale-logo-250px

Pareizo atbildi līdz šodienas (30.06.15) plkst. 14.20, raksti komentāros vai sūti uz ētera e-pastu swh@radioswh.lv. Pareizo atbildi dzirdēsi Radio SWH ēterā šodien (30.06.15) plkst. 14.30.

 

bills

 

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes