Dziesmu Mednieki (09.07.15)

Dziesmu Mednieki (09.07.15)

09.07.2015

Nu labi, parunāsim par viņu. 1981. gadā dzimušo zelta meiteni zelta kleitiņā ar tikpat lielu vārdu kā dažai labai Eiropas metropolei.

Droši vien, ka uz abām attiecas senais teiciens: “Redzēt…….. un mirt!” Abas apburošas un ambiciozas, un pārsteigumu pilnas.

Un, ticiet man, kad 2006.gadā viņa pasaulei prezentēja šo dziesmu, pārsteigums bija visiem. Vieniem par to, ka viņa pievērsusies mūzikai, otriem par to, ka skan labi. Tiešām labi. Tur gan liels nopelns skaņu inženieriem, dziesmas autoram Solomona k-gam, kurš slava saulītē izcēlis nevienu vien popzvaigzni. Nu un protams, viņas vectēvam, kurš par šo visu samaksāja.

Bet dziesma tiešām skanīga, lai neteiktu lipīga. Sižets ierasts – tīņu mīlestība, vidusskola utt. Tas bija otrais singls no viņas debijas albuma un tajā līdzdziedājusi arī toreiz vēl mazpazīstamā Kesha.

Aiziet. Ne bemola tev!

Balvā – 2 ielūgumi uz koncertu Daugavas Koncertzālē.

daugavas-koncertzale-logo-250px

Info meklē: facebook.com/DaugavasKoncertzale

Pareizo atbildi līdz šodienas (09.07.15) plkst. 14.20, raksti komentāros vai sūti uz ētera e-pastu swh@radioswh.lv. Pareizo atbildi dzirdēsi Radio SWH ēterā šodien (09.07.15) plkst. 14.30.

 

IN THIS NOTHING WORLD

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes