Skaistule un briesmonis

Skaistule un briesmonis

21.08.2015

No 24. līdz 28.augustam ap 10:40 piedalies “Rīta Svītas” konkursā “Skaistule un Briesmonis”, argumentē, un iegūsti iespēju izskatīties lieliski!

Ēterā tiek uzklausīti divi zvanītāji – vīrietis un sieviete. Gan dāmai, gan kungam ir 30 sekunžu laiks, lai pārliecinātu žūriju – dīdžejus balvu piešķirt vienam no viņiem. Turklāt, ja žūrija lemj par labu kungam, tad kungam tik un tiek piedāvāts no balvas atteikties un to atdot dāmai, izrādot džentelmeņa žestu.

Nedēļas balva:

2 diennaktis vienai personai vai 1 diennakts divām personām Vitalitātes Akadēmijā – iekļauta uzturēšanās, ēdināšana, sporta aktivitātes un procedūras. Iekļauta arī zemūdens masāža 200eur vērtībā.

Rūpes par veselību, ķermeni un garu prasa piepūli un parasti mēs atrodam dažādus iemeslus, lai to atliktu uz vēlāku laiku. Svara korekcijas centrs Vitalitātes Akadēmija ir vienīgais Baltijā, kas piedāvā kompleksu „all inclusiv” tievēšanas pakalpojumu. Tā vietā, lai dotos „all inclusive” atpūtas ceļojumā uz ārzemēm, kur slinkot un pieņemties svarā, Vitalitātes Akadēmija aicina izmantot iespēju kļūt slaidākam, jaunākam un enerģiskākam! Tievēšanas process notiek slēgtā, 140 hektāru plašā teritorijā, stingrā speciālistu uzraudzībā, kur nav pieejami lieki kārdinājumi. Katram programmas dalībniekam tiek izstrādāts uztura, fizisko aktvitāšu un procedūru plāns. Centra viesiem ir pieejami „četru zvaigžņu” līmeņa  apartameni un pasakainā apkārtne piedāvā daudzveidīgas atpūtas iespējas. Vitalitātes Akadēmija – tas ir Tavs ceļš uz jaunu dzīvi, jo ikvienam, kurš sper soli aiz centra vārtiem, garantējam atbrīvošanos no vismaz 5 kilogramiem 10 dienu laikā, protams, ievērojot visus programmas nosacījumus.

Plašāk par centru academyvitality.com

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes