Ar dziesmu par dzīvi – Inese Dāvidsone

Ar dziesmu par dzīvi – Inese Dāvidsone

13.01.2016

15. janvāra raidījumā „Ar dziesmu par dzīvi” pie Paula Timrota viesojās Vēdiskā astroloģe un hennas māksliniece Inese Dāvidsone.

Inese Dvēseli veldzē jogā, ceļojumos, šovbiznesā, dejošanā, gleznošanā un dzīves būtībā.

Akadēmiski ieguvusi filozofijas bakalaura grādu (Bc.phil.), MBA biznesa vadības administrācijas maģistra grādu (Mg.oec.) un šobrīd raksta doktora disertāciju biznesa vadības specialitātē par tēmu – Dzīvesveida bizness, kā ilgtspējīgas attīstības pamats Latvijā (PhD.oec.cand).

3 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Sporta Eksperts
8 gadi

Ja godīgi, nepatīk, ka uz šo raidījumu aicina pseidozinātnes (var teikt- māņticības) pārstāvi. Tas nav nopietni. Noklausījos raidījumu, un atkal pārliecinājos, ka pret racionāliem, loģiskiem jautājumiem tie astrologi ir bezspēcīgi un spēj mētāties tikai ar vispārīgām frāzēm ala “karma visu noteiks”, “viss atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa” utt. Tomēr zinātne šo pseidozinātni neatzīst, nav pilnīgi nekādu pierādījumu sakarībām par kurām astrologi runā.

Sporta Eksperts
8 gadi

Un brīžiem šķiet, ka galvenais ir pēc iespējas stilīgāk izteikties- tad būs ok.

Vita
8 gadi

Wow….! Džastins Bībers kā laikmeta simbols… Tādu pērli vēl nebija nācies dzirdēt. Ko gan tas varētu liecināt par runātājas nemitīgi piesaukto karmu…? Komplimenti Paulam par attieksmi un … pacietību… 🙂


Aktualitātes