BASTIAN BAKER – ŠVEICE

BASTIAN BAKER – ŠVEICE

19.01.2016


BASTIAN BAKER ir dziedātājs no Šveices, kurš bērnībā sapņoja kļūt par profesionālu hokeja spēlētāju kā tētis. Mūziķim ļoti patīk sekot līdzi gan hokeja spēlēm NHL, gan spēlēm starp Šveices un Latvijas hokeja izlasēm.
Ja jau gribēja kļūt par hokeja spēlētāju, kāpēc mūzika? 7 gadu vecumā BASTIAN apguva ģitārspēli, ir dziedājis korī, tāpat uzstājies dažādās ballītēs, kāzās, pasākumos. Pirms pieciem gadiem satika producentu, kurš noticēja viņa spējām. Tagad mūziķis sniedz koncertus dažādas pasaules valstīs.
Labākais padoms, ko kāds ir devis – NESKRIEN PAR ĀTRU (Don’t go too fast!)! Nezaudē galvu no tā, kas notiek apkārt! Turpini strādāt!
BASTIAN uzskata, ka Eurosonic Noorderslag ir lielisks atklāšanas festivāls, kur vienvietus tiekas dažādi cilvēki! Ņemot vērā, ka mūziķis jau aprīlī Eiropā laidīs klajā savu albumu, šī dalība festivālā viņam ir ļoti būtiska.
BASTIAN ir piedalījies TV šovā BEĻĢIJAS BALSS, kur bija viens no treneriem/producentiem. Uzskata, ka tas bija lielisks izaicinājums un pieredze, jo bijis atbildīgs ne tikai par to, kā viņa paspārnē esošais dalībnieks dzied, bet arī par to, kā izskatīsies skatuve, ko vilks, kas dejos utt. Bet, ja jāizvēlas starp dziedāt mācīšanu un dziedāšanu, mūziķis tomēr izvēlas dziedāt.
Mūziķis fano par daudziem māksliniekiem, tomēr kopš bērnības nav pārstājis apbrīnot grupu Queen un Frediju Merkūriju.
BASTIAN ir piedalījies arī deju šovā, tomēr sevi dēvē par briesmīgu dejotāju. Vienīgais labums no deju šova – ir apgūti jauni deju soļi.
Runājot par mūziku un mūziķiem Šveicē, BASTIAN uzskata, ka šī joma lēnām attīstās. Ja agrāk esot bijis kauns, tad tagad varot lepoties ar Šveices mūziķiem.
Par Šveici dziedātājs var runāt ilgi, jo patiesi mīl savu dzimteni. Ir daudz iemeslu, kāpēc doties uz Šveici, bet pamatā tā ir daba, kalni, svaigais gaiss.
Ja būtu jādodas ceļojumā uz kosmosu, tad mūziķis ņemtu līdzi, protams, sievieti, bet kuru – to viņš varētu pateikt vien pēc vairākiem testiem. Tas nebūtu viegls lēmums.
Latvijā nav bijis, bet ir atvērts dažādiem piedāvājumiem.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes