CHLOE MARTINI – POLIJA

CHLOE MARTINI – POLIJA

19.01.2016

CHLOE MARTINI ir komponiste un elektroniskās mūzikas producente no Polijas.  Pati nedzied, jo uzskata sevi par briesmīgu dziedātāju. Ja dziedātu, tas daudz ko atvieglotu.

CHLOE nāk no ģimenes, kur neviens nav saistīts ar mūziku, līdz ar to – neviens viņu nav pamudinājis savu dzīvi saistīt ar mūziku, tā bija viņas pašas izvēle.  Māksliniece apgalvo, ka mūzika rada dažādas sajūtas – prieku, skumjas, kaisli, sirdsāpes, iemīlēšanos utt.

Pati klausās dažādus mūziķus, piemēram, Keita Buša, Farels Viljams, Kendriks Lamars utt.  Savukārt  dzimto poļu mūziku īsti neklausās, lai gan uzskata, ka poļu valoda ir ļoti skaista.

Ja pasaulē nebūtu mūzikas, tā būtu ļoti skumja pasaule. CHLOE tādā pasaulē negribētu dzīvot.

Runājot par viņas uzstāšanos Eurosonic Noorderslag festivālā, CHLOE norāda, ka viss vairāk vai mazāk ir izdevies, ja vien neskaita neparedzamās tehniskās problēmas. Bet publika bijusi lieliska. Šobrīd mūziķe darbojas pie jauniem projektiem, ko pagaidām nevar atklāt, tāpēc būs vien jāseko līdzi jaunumiem.

Tāpat CHLOE ļoti patīk smaržas, tāpēc visticamāk, ka arī no šī festivāla viņa mājup dosies ar jaunu smaržu flakoniņu somiņā. Māksliniece neskatās mūzikas TV šovus un arī negribētu tajos piedalīties, jo uzskata, ka tie ir radīti komerciāliem mērķiem, bet viņa vēlas būt viņa pati.

Ja CHLOE būtu dziesma, viņa būtu jutekliska un nostaļģiska dziesma.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes