GOLDEN PARAZYTH – LIETUVA

GOLDEN PARAZYTH – LIETUVA

14.01.2016

GOLDEN PARAZYTH ir grupa no Lietuvas, kas spēlē elektronisko mūziku.  Viņu nosaukums arī atspoguļo to, kāda ir viņu mūzika – vienlaikus baudāma gan no gaišās, gan tumšās puses.  Golden Parazyth esot kā hameleoni – gatavi pārsteigt gan ar akustisku uzstāšanos, gan dziedāšanu, gan elektronisko performanci.  Eurosonic festivālā ieradušies, lai prezentētu sevi, savu mūziku, pavadītu labi laiku un dibinātu jaunus kontaktus. Puiši ir ļoti laimīgi, ka var būt Eurosonic, jo pirmo reizi ir tā pa īstam sagatavojušies un apzinās, cik tas ir svarīgi.  Grupas menedžments ļoti strādā, lai grupa gūtu panākumus.

Golden Parazyth dziesmas lielākoties radītas vienkārši priekam, tām nav konkrēta vēstījuma. Kā norāda puiši, tad, ja nu tāds vēstījums ir, tad to patiesībā pēc gadiem atklāj paši klausītāji. Tieši viņi piešķir dziesmām vērtību .

Runājot par jauniem projektiem – puiši strādā pie savas pirmās vinila plates un labprāt sadarbojas ar citu valstu mūziķiem. Puiši ir tie laimīgie, kuri iesildīja britu duetu Hurts, tai skaitā Latvijā, un ļoti priecājās par Latvijas publikas atsaucību. Tā viņiem bija lieliska pieredze. Golden Parazyth iesildījuši arī Lanas Del Rey koncertu Lietuvā. Juatājot, vai tomēr nav bailīgi iesildīt publiku, kuri gaita pavisam citu mākslinieku, puiši atzīst, ka nav pamata uztraukumam. Katram ir sava pozīcija un katram jādara savs darbs.

Runājot par mūzikas pasauli Lietuvā, puiši atklāj, ka Lietuvā ir daudz labu grupu, kas ir populāras arī ārpus valsts robežām. Turklāt, ņemot vērā, ka Lietuva svin savu 25 gadu neatkarību, puiši uzskata, ka dzīvo ļoti jaunā valstī un Lietuvas mūziķiem vēl viss priekšā.

Bet, ja vēl meklējat iemeslus tam, kāpēc doties uz Lietuvu, tad ziniet, ka Lietuva jāapmeklē,  jo tur esot  lieliskas meitenes, daba un ēdiens.

Tāpat puiši tic mīlestībai no pirmā acu skatiena un cer, ka pēc 25 gadiem joprojām darīs to, ko mīl – radīs mūziku. Galvenais ir darīt to, kas patīk!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes