MIDDLEMIST RED – UNGĀRIJA

MIDDLEMIST RED – UNGĀRIJA

19.01.2016

Grupa MIDDLEMIST RED no Ungārijas radīta 2012.gada beigās.  Un, lai arī grupas nosaukums apzīmē vienu no visretāk sastopamajiem ziediem pasaulē, grupas mūzikai ar to nav nekāda tiešā sakara. Šis nosaukums vienkārši labi skan.

Puiši galvenokārt iedvesmojušies no 60to un 70to gadu rokgrupām . Žanrs, kurā paši spēlē, dēvējams kā psihodēliskais roks, tomēr viņi neizslēdz arī citu žanru klātbūtni.

MIDDLEMIST RED puiši uzskata, ka, lai gūtu panākumus mūzikā, ir ne tikai jāmīl mūzika,bet arī jābūt gatavam strādāt, ziedojot miega stundas.  Bet, ja runājam par to, kas dziesmu padara populāru – melodija vai lirika, puiši norāda, ka svarīgāka tomēr ir melodija, jo nereti lirika izposta pašu dziesmu.

Runājot par mūziku Ungārijā, puiši norāda, ka tajā sastopami dažādi mūzikas stili, mūziķi ir ļoti draudzīgi un viņu vidū ir lieliska komunikācija. Tāpat puiši ļoti novērtē arī vietējo Ungārijas publiku.

Ar ko viņi varētu pārsteigt klausītājus? Ar to, ka grupa  MIDDLEMIST RED eksistē tikai 3 gadus, bet jau paspējuši spēlēt tik daudzos koncertos.  Un, protams, ar kvalitatīvo mūziku.

MIDDLEMIST RED puiši nākotnes mūziķiem ieteiktu ticēt savai mūzikai un ticēt savai publikai! Kā arī – virzīties tikai un vienīgi uz priekšu!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes