MYDY RABYCAD – ČEHIJA

MYDY RABYCAD – ČEHIJA

19.01.2016

MYDY RABYCAD ir „intergalakstisks” lidojums uz katra klausītāja prātu. Grupa, kas miksē dažādus žanrus un sauc to par „glamtronic”, ir no Čehijas. Viņu uzstāšanās ietver prieka un enerģijas pilnus mirkļus.
Eurosonic ir iespēja grupai sevi parādīt pasaulei. Viņiem ir lieli plāni, tai skaitā koncertēt dažādās Eiropas valstīs. Uzstājoties Eursonic festivālā, vēlas nodot un saņemt pretī enerģiju no klausītājiem. Džofija (Žofie), grupas soliste, uzskata, ka nav gūti būt vienīgajai dāmai grupā, jo puiši paši bieži uzvedas kā meitenes.
Grupa priecājas, ka viņu mūzika uzrunā dažādu paaudžu cilvēkus, jo publikā manīti pat 60 gadus veci apmeklētāji. Paši apbrīno dažādus pasaules mūziķus, piemēram Bītlus, bet lielākoties katram tie ir citi.
Jaunieši norāda, ka mājās, Čehijā, spēlēt ir grūtāk, nekā citās valstīs. Citur esot daudz siltāka, uzņēmīgāka publika, bet tas nenozīmē, ka Čehijas publika ir slikta, vienkārši tā ir citāda.
Bet Čehija ir jāapmeklē skaistās ainavas, grupas MYDY RABYCAD un, protams, alus dēļ!
Ņemot vērā, ka grupa vēl nav bijusi Latvijā, viņi cer, ka kādu dienu tāda iespēja būs un novēl klausītājiem iepazīt vairāk čehu mūziku.
Runājot par hobijiem, katram tie ir citādi, bet lielākoties brīvā laika nav, jo jaunieši ne tikai rada mūziku, bet arī studē. Savukārt naudu visvairāk tērē ceļošanai un drēbēm.

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes