Braucamdziesma

Braucamdziesma

19.02.2016

Dārgās dāmas, jums noteikti ir kāda dziesma, kas Jūs uzmundrina, nomierina, pacilā vai kā citādi sagādā baudu braucot. Lūk, to mēs saucam par „Braucamdziesmu”.

5.martā norisināsies ikgadējais Sieviešu dienai veltītais rallijs, kas šogad sagādās tā dalībniecēm ne mazums pārsteigumu.

Radio SWH piedāvā iespēju tikt pie lieliskām balvām un noteikt to vienu vienīgo “Braucamdziesmu”, kas Sieviešu dienas ralliju padarīs vēl azartiskāku.

Šīs dziesmas nosaukumu sūti SMS formā uz numuru 22027000.

Trīs dienas, no 22.-24. februārim, Artis Dvarionas „Braucamlaikā”  no 16:00 līdz 18:00 gaidīs Jūsu „Braucamdziesmas” izpildītāju un nosaukumu. Katrā no šīm dienām, no visām iesūtītajām dziesmām,  Artis izlozēs vienu, kura kļūs par dienas “Braucamdziesmu” – uzvarētāju!

Dienas uzvarētājdziesmas iesūtītāja kvalificēsies nedēļas finālam.

Ceturtdien, 25. februārī, Radio SWH Twitter kontā plkst. 16:00 tiks sākta balsošana par 3 Dienas uzvarētājdziesmām.  Un pēc plkst. 18:00 mēs noskaidrosim  „Braucamdziesmu”, kas kļūs par oficiālo dziesmu „Sieviešu Dienas rallijam 2016”.

Konkursa uzvarētāja, kas būs iesūtījusi šīs dziesmas nosaukumu saņems 100€ vērtu kafijas automātu un 30€ dāvanu karti no modes un izklaides centra „Rīga Plaza”.

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes