Skaistule un Briesmonis sadarbībā ar Amoralle

Skaistule un Briesmonis sadarbībā ar Amoralle

09.02.2016

No 08. līdz 12.februārim ap plkst. 08:15 piedalies “Rīta Svītas” konkursā “Skaistule un Briesmonis”, argumentē, un iegūsti iespēju izskatīties lieliski – laimē dāvanu karti no Amoralle 50 eur vērtībā!
Ēterā tiek uzklausīti divi zvanītāji – vīrietis un sieviete. Gan dāmai, gan kungam ir 30 sekunžu laiks, lai pārliecinātu raidījuma vadītājus balvu piešķirt vienam no viņiem. Turklāt, ja raidījuma vadītāji lemj par labu kungam, tad kungam tiek piedāvāts no balvas atteikties un to atdot dāmai, izrādot džentlmeņa žestu.

Modes zīmola Amoralle radītāja Inese Ozola ir viena no veiksmīgākajām zeķu, veļas un nakts tērpu dizainerēm Ziemeļeiropā.

Par zīmola Amoralle radītajām kolekcijām ar atzinību izsakās Vogue Italy, Marie Claire Italy, Cosmopolitan Russia un citu starptautisko modes izdevumu redaktori.

Septiņu gadu pastāvēšanas laikā I.Ozolas vadībā uzņēmuma pārdošanas apjomi katru gadu dubultojas, ierindojot Amoralle starp pelnošākajiem veļas un naktstērpu zīmoliem Ziemeļeiropā.

Šobrīd zīmola Amoralle produkcija ir pieejama 20 veikalos un butikos Lielbritānijā, Austrālijā, Vācijā, Francijā, Saūda Arābijā, Nīderlandē, Krievijā, ASV u.c. valstīs.

Zīmola Amoralle panākumus apliecina iegūtā Latvijas Modes un stila balva kategorijā Modes debija 2012, iekļūšana Britu Padomes organizētajā “International Young Design Entrepreneur Award 2011” konkursa finālā u.c. godalgas.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes