TALLIN MUSIC WEEK ZIŅAS (16.02)

TALLIN MUSIC WEEK ZIŅAS (16.02)

16.02.2016

Tallinas Mūzikas nedēļa sadarbībā ar Igaunijas Eirovīzijas dziesmu atlases konkursu “Eesti Laul” organizē pirmo profesionālo dziesmu rakstīšanas nometni Baltijā no 30. līdz 31. martam.

Nometni vadīs Bens Maléns, pieredzējis zviedru mūzikas izdevējs, kurš ir organizējis veiksmīgas nometnes jau vairāk nekā desmit gadus. Viņam no Lielbritānijas pievienosies Džūlija Tomsone, kura ir strādājusi ar daudziem EDM māksliniekiem (tajā skaitā arī Grammy nominēto dīdžeju Tiesto) un Nordic popa repertuāra veidotāji Ēriks Šalens, Džoels Isaksons un Oskars Ņūmens..

Arī Latvijas pieredzējušie, ambiciozie un profesionālie dziesmu autori un producenti ir aicināti pievienoties nometnei. Pārstāvētajam mūzikas žanram nav nozīmes – tie var būt indie, EDM vai arī TOP 40 iekarotāji, tomēr tiek sagaidīta profesionāla attieksme un pieredze.

Nometnē 16 izvēlētiem dziesmu autoriem būs iespēja sadarboties un radīt jaunu mūziku kopā ar 8 starptautiski atzītiem mūzikas industrijas profesionāļiem. Rakstnieki tiks sadalīti komandās, kurās būs iekļauts viens pieredzējis dziesmu autors. Pēc divām darba pilnām dienām – dziesmu rakstīšanas, strādāšanas un demo ierakstu veidošanas – katra komanda prezentēs visas savas radītās dziesmas Tallin Muisc Week starptautiskajā mūzikas industrijas konferencē.

Vairāk informācijas par nometni var iegūt music Estonia mājas lapā.

Sekojiet Tallinn Music Week ziņām katru otrdienu radio SWH un tiekamies Tallinā.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes