Turies, Ūdrīti!

Turies, Ūdrīti!

24.03.2016

Pagājušonedēļ sabiedrības uzmanība pievērsta talantīgā latviešu mūziķa, dzejnieka, komponista, grupas “The Hobos” līdera Rolanda Baloža – Ūdra jeb Ūdrīša, atveseļošanās procesam, kas radās pēc piedzīvotā ceļu satiksmes negadījuma šā gada 17. janvārī. Lai Ūdrītis pēc iespējas ātrāk atlabtu, mūziķa ģimene vērsās pēc atbalsta, lai varētu sākt rehabilitāciju. Diennakts laikā mūziķa talanta cienītāji saziedoja vairāk nekā 12 000 eiro.

Rehabilitācijas process ar to ir veiksmīgi iesākts, un prasīs ne tikai laiku, bet arī turpmākus līdzekļus, tāpēc “Radio SWH”, kurā savulaik Rolands darbojās un vadīja raidījumu “UK Coca Cola Top40”, 24.martu pasludina par atbalsta dienu Ūdrītim. Turies, Ūdrīti!

Visiem labi zināms, ka mūziķu alga ir autortiesības par viņu dziesmu atskaņošanu, tāpēc visas dienas garumā Radio SWH ēterā īpaši tiks atskaņotas Rolanda dziesmas un muzikālie projekti, kuros viņš ir ņēmis dalību, Savukārt Radio klausītājiem būs iespēja sūtīt SMS tādējādi sniedzot savu atbalstu mūziķa atveseļošanās procesam.

Sūti SMS uz numuru 144 ar atslēgas vārdu „SWH” aiz kura raksti savu vēlējumu vai uzmundrinājumu.
Atbildes SMS tiks nosūtīta saite, kurā ziedotājs varēs lejuplādēt Ūdrīša dziesmu.
Dienas laikā starp dziesmām, Ūdrīša draugu un kolēģu sarunām un muzikālajiem priekšnesumiem, vēlējumi tiks nolasīti ēterā.
Katrs SMS sūtītājs ziedo 2.50€.

Radio SWH izveidotais konts un iespēja sūtīt ziedojuma SMS uz numuru 144 būs atvērts no 24.03 plkst. 00:01 līdz 28.03 plkst: 24:00.

 Dienas laikā ēterā viesosies arī Ūdrīša draugi un kolēģi, “The Hobos”, “Prāta Vētra”, Ilona Balode, “Dzelzs Vilks”, Aigars Krēsla un Jānis Bukums.

Iespējamie iemesli, ja neizdodas noziedot:

  1. Numuram slēgti paaugstinātās maksas pakalpojumi no teleoperatora.
  2. Nav pietiekamu naudas līdzekļu priekšapmaksas kartē.
  3. Īsais numurs 144 ir pievienots melnajā sarakstā telefonā.

Jautājumu gadījumā rakstiet alina@esteria.lv .

 

 

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
svētā govs!
8 gadi

malači, lai ūdrīts veseļojas!


Aktualitātes