Esi kā Anatolijs

Esi kā Anatolijs

14.03.2016

Konkursa finalisti:

Ernests

Kaspars

Māris

Jānis

Kodejs

Anatolja

Zane

Jānis

 

Konkursa nosacījumi:

Lai piedalītos konkursā “Esi kā Anatolijs” Radio SWH klausītājiem bija jāklausās raidījums “Rīta Svīta”, norādītajā laikā jāsazvana ēters un jāturpina komentēt Anatolija Kreipāna ierunāto spēles situāciju.

Zvanītāja sniegums tika ieskaitīts tikai tajā gadījumā, ja tas noslēdzās ar Latvijas izlases vārtu guvumu. Katru dienu tika ieskaitīts 1 šāds sniegums un 18.03.2016. no visiem 8 dalībniekiem tika izlozēts viens laimīgais konkursa uzvarētājs – Kaspars, kurš laimēja Grand Prix balvu – apmaksātu braucienu uz PČ hokejā 2016 Maskavā (lidmašīnas biļetes, viesnīca, vīza) ar iespēju apmeklēt 4 Latvijas Izlases spēles (Lat – Rus, Lat – Sui, Lat – Den un Lat – Kaz).

Specbalvu no Bosch elektroinstrumentiem 500 EUR vērtībā laimēja Anatolija.

Bosch_SWH uzvarētāja

Konkursa ekskluzīvais atbalstītājs – Bosch elektroinstrumenti.

 

Bosh balvas flīze-01
Bosch tumšzilie elektroinstrumenti izceļas ar ārkārtīgi augstu precizitāti, drošu darbību un augstu izturību. Plašais piederumu klāsts rada vislabākos priekšnosacījumus tam, lai darbs tiktu veikts augstā, profesionālā līmenī, ļaujot darītājam lepoties ar paveikto.
Izstrādāts profesionāļiem
Lai varētu ātrāk reaģēt uz jaunajām prasībām, ko uzstāda dzīve, Bosch jau daudzus gadus izstrādā savus jaunos elektroinstrumentus, cieši sadarbojoties ar amatniekiem – profesionāliem darba darītājiem.
Pārbaudījuši profesionāļi
Profesionāļi veic Bosch profesionālo tumšzilo elektroinstrumentu pārbaudi Eiropas lielākajos būvlaukumos, rūpnīcās un darbnīcās, lietojot tos vissmagākajos apstākļos. Mēs būsim apmierināti tikai tad, ja Jūs tādi būsiet.

Bosch tumšzilie elektroinstrumenti – izcili risinājumi amatniecībai un rūpniecībai!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes