Talinn Music Week ziņas

Talinn Music Week ziņas

15.03.2016

Ir skaidrs – pat tad, ja esi kaislīgs melomāns, klausīties mūziku divdesmit četras stundas dienā, septiņas dienas nedēļā arī tev nebūs pa spēkam. Tāpēc Tallinn Music Week piedāvā vairākus veidus, kā iepazīt Tallinu, tajā skaitā labākās ēstuves pilsētā, kā arī iespēju baudīt mākslu un dizainu laikā, kad neatrodies koncertos.

Viens no šī gada festivāla jaunumiem ir mākslas un dizaina tirdziņš, kas apmeklētājus gaidīs veselas divas dienas Tallinas iespaidīgajā koncertzālē Kultuurikatel. Tajā Latviju pārstāvēs tādi uzņēmumi kā Collar Swimwear, Lickstarter pussycat panties, Feltstyle.com, WildGood un Malvine.lv. Vēl tirdziņā būs iespējams iegādāties mākslinieku darbus no Igaunijas, Somijas, Zviedrijas un Lietuvas. Dalībnieku saraksts vēl noteikti tiks papildināts.

Jau otro gadu Tallinn Music Week apmeklētājiem piedāvā Mākslas programmu. Tā ir visaptveroša laikmetīgās mākslas programma, kuru atbalsta Igaunijas Laikmetīgās mākslas attīstības centrs. Tallinn Music Week izstādes būs atrodamas sešās galerijās visā pilsētā. Šīs programmas nagla ir Kris Lemsalu un Tiit Pääsuke kopprojekts „Beauty and the Beast”. Jaunais un pārdrošais Lamsalu varētu būt viens no visvairāk aprunātajiem Igaunijas māksliniekiem bet Pääsuke ir Igaunijas glezniecības leģenda.

Sekojiet Tallinn Music Week ziņām katru otrdienu radio SWH un tiekamies Tallinā.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes