Tallinn Music Week ziņas

Tallinn Music Week ziņas

08.03.2016

Tallinn Music Week City Stage pirmo reizi tika organizēta 2012.gadā ar mērķi padarīt festivālu pieejamāku tiem, kuri nevēlas apmeklēt klubus. Šogad jau piekto gadu pēc kārtas festivāla organizatori City Stage programmā iekļāvuši labākos Tallinn Music Week māksliniekus un aicina ikviena vecuam cilvēkus izbaudīt lielisku mūziku Tallinas ielās.

Koncerti notiks tādās vietās kā grāmatu, ierakstu un pat velosipēdu veikalos, dizaina studijās, parastās kafejnīcās un mīlīgos kafijas namiņos, kas koncertiem piešķirs īpaši intīmu gaisotni. Tomēr par City Stage programmas „naglu” tiek uzskatīti tie koncerti, kas notiek trīs vienkāršu Tallinas iedzīvotāju mājās. Pagājušajā gadā Laura Studarus no MTV par šiem koncertiem izsakās šādi:
„Esmu bijusi uz daudziem mūzikas festivāliem, bet nekad nebiju pat iedomājusies, ka attapšos basām kājām skatoties lielisku koncertu kāda mājās. Pirms koncerts sākās, mums bija iespēja iegādāties cepumus un kafiju no ģimenes jaunākās atvases.”

Šogad koncerti notiks arī ārā, tāpēc tie apmeklētāji, kas vēlas baudīt arī City Stage programmu, ir aicināti piemērot savu garderobi laikapstākļiem. Kā arī pirmo reizi viena no Tallin Music Week City Stages koncertu vietām atradīsies Musumägi, kas tulkojot nozīmē „skūpstu klints” un atrodas tieši blakus Tallin Music Week īpaši veidotajam restorānam pilsētas centrā. City Stage programma piedāvās apmeklēt 105 dažādu mākslinieku koncertus 21 vietā. Plašāka programma ir pieejama www.tmw.ee

Sekojiet Tallinn Music Week ziņām katru otrdienu radio SWH un tiekamies Tallinā.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes