Tiešraide no Sieviešu dienas rallija!

Tiešraide no Sieviešu dienas rallija!

04.03.2016

Šo sestdien, 5.martā, par godu visām Latvijas dāmām norisināsies ikgadējais „Sieviešu dienas rallijs”.

Arturs Krūzkops un Sanda Dejus jau no 8:00 rītā Radio SWH tiešraidē no Modes un izklaides centra Rīga Plaza stāstīs par aktuālo un plānoto Rallija dienā.

Arī šī gada jaunumam- startiem dažādās Latvijas pilsētās- esam sagatavojušies! Dienas garumā

mūsu īpašie korespondenti Ligita Mieze un Nauris Brikmanis sekos rallija dalībniecēm no starta vietām Dobelē un Valmierā līdz pat finišam Riga Plaza, nepaskrienot garām kontroles punktiem un uzdevumiem dāmu ceļā.

Radio SWH arī šogad būs rallija ekipāžu un to atbalstītāju draugs un pavadonis visas dienas garumā, jo tikai tie, kuri uzmanīgi klausīsies, spēs tikt galā ar īpašo Radio uzdevumu, kas, iespējams, var kļūt par izšķirošo punktu Jūsu ceļā uz pjedestālu.

Radio SWH būs parūpējies par interesantiem ētera piedzīvojumiem arī pārējiem klausītājiem- intervijas un joki, provizoriski rallija rezultāti un prognozes, īpašas akcijas un konkursi sadarbībā ar Rīga Plaza veikaliem, sveicienu nodošana ekipāžām, izmisušu vīru zvanu translēšana, lai precizētu, kā jāieslēdz veļas mašīna, kur atrast kreiso zeķi, vai kas jādara, ja bērns neēd putru, un , protams, video translācija Radio SWH mājaslapā, lai pastiprinātu klātbūtnes sajūtu un nepalaistu garām nevienu niansi!

Esi „Sieviešu dienas rallija” liecinieks kopā ar Radio SWH un Modes un izklaides centru Rīga Plaza!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes