Turies, Ūdrīti!’

Turies, Ūdrīti!’

30.03.2016

Pagājušajā ceturtdienā, 24. martā, “Radio SWH” ēterā tika  sarīkota atbalsta akcija mūsu bijušajam kolēģim Rolandam Balodim – Ūdrim.

Akcijas “Turies, Ūdrīti!” ietvaros radio klausītāji varēja ar SMS palīdzību ziedot līdzekļus Ūdrīša rehabilitācijai. Akcijā kopā saziedoti 1668, 90 eiro.

 

Sūtot SMS uz numuru 144 ar atslēgas vārdu „SWH”, aiz kura ziedotāji varēja rakstīt savu vēlējumu vai uzmundrinājumu, īsziņas sūtītājs ziedoja Ūdrīša rehabilitācijai.

Atbildes īsziņā ziedotājs saņēma saiti, kurā varēja lejuplādēt kādu no 10 Ūdrīša dziesmām vai muzikālajiem projektiem.

No dziesmu lejupielādēm favorīte ir “Lūdzu, atnāc” (151 lejupielādes) un otrajā vietā kopdarbs ar Ilonu “Nāk un padzerās” (109).

 Visiem labi zināms, ka mūziķu alga ir autortiesības par viņu dziesmu atskaņošanu, tāpēc: ēterā visas dienas garumā tika īpaši atskaņotas Rolanda Ūdra dziesmas un muzikālie projekti, kuros viņš ir ņēmis dalību. Viesos bija viņa kolēģi, laikabiedri un draugi, lai sūtītu savus vēlējumus un siltas domas Ūdrītim.

 

Dienas laikā starp mūziķa dziesmām, Ūdrīša draugu un kolēģu sarunām un muzikālajiem priekšnesumiem, ziedotāju vēlējumi tika nolasīti arī ēterā.

 Daži novēlējumi:

“Ūdrītis ir aizsargājams un sarkanajā grāmatā”

“SWH klausoties patīkams pārsteigums un liels prieks par to cik liela ir Ūdrīša artava Latvijas mūzikā. Izrādās mums ir savs Bobs Dylans. Turamies visi.”

“Paldies par tavu nerimstošo labestību un pozitīvo skatījumu uz dzīvi!Tā tik turpini-ar prieku, laimi sirdī un smaidu uzlupām! Paldies ka esi!”

“Viņš mīl savu dzīvesstilu, tāpat kā es savējo. Izturību un tādu pašu cīņas sparu novēlu viņa ģimenei. I Just i drink cocacola. Pipars no Rūjienas”

“Lai gan neesmu iedziļinājies Ūdrīša mūziķa daiļradē, izlasot Ilonas grāmatu ‘’Ceļošana nesezonā jeb Rīga-Pekina’’ šķita, ka esmu iepazinusies ar viņiem abiem, tāpēc kad dzirdēju par nelaimes gadījumu uzreiz zināju, ka būsšu gatava palīdzēt ja būs vajadzība. Izturību Ilonai un Ūdrītim. Lasītāja”

“Hei, draudziņ! Veseļojies! Tavs Runcis Tuncis, Pevkucis un co- Gatis un Petra!”

“Turi fronti, Ūdrīt- Tu tak esi līvs un tāpat kā visai latviešu tautai, arī Tev nav kur atkāpties, jo aiz mums ir jūra, bet mukt mēs nedrīkstam! Topi vesels! J.G.J. Ranger”

“Atceros, kad skatījos kur mūziķi cīnījās ar trīs dziesmām. Del the Hobos iztērēju mammas 20 Ls, dabūju pa mizu toreiz. Esmu audzis kopā ar The Hobos. Turās.”

“Ūdrītis ir Lenona un Mārlija apvienojums. Bez zemtekstiem. Par mīlestību! Par patiesu talantu! Veseļoejies!”

“Ūdrīti, angliski es nesaprotu, bet drink coca cola dziedu līdz.”

“Saņemies , Bārts tevi gaida!”

“Zinu, ka ir daudz cilvēku, kuri ziedojot šos nieka 2,5 EUR baigo diskomfortu savā turpmākajā dzīvē neizjutīs. Tev tie tagad ir vajadzīgi vairāk. Veseļojies un dziedi!”

“Spēku, ticību, neatlaidību un izturību atveseļošanās procesā! Lai var atkal no sirds smaidīt”!

“Katra diena, kad Tu smaidi, ir labākā diena uz šīs pasaules!”

“Roland, veseļojies! Tu mums visiem esi vajadzīgs!”

“Ūdrīti, Tu būsi vesels! Tu skriesi un leksi un dziedāsi kopā ar savu
ģimeni!”

“Lai pēc iespējas ātrāk izdodas tikt uz ķepām!!!”

“Veseļojies, Ūdrīt, tev ir par ko cīnīties :)”

“Radio SWH” sociālajos tīklos ziņa, ka 24.marts būs Ūdrīša diena un vāksim ziedojumus Ūdrītim, sasniedza desmitiem tūkstošu cilvēku.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes