22. aprīlī no 11:00 līdz 12:00 Radio SWH ēterā saimniekos Aminata

22. aprīlī no 11:00 līdz 12:00 Radio SWH ēterā saimniekos Aminata

21.04.2016
Šī gada Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā “Zelta Mikrofons”, kā vienu no balvām par labāko debiju 2015.gadā, Aminata ieguva iespēju veselu stundu darboties Radio SWH ēterā!

Aminata ēterā saimniekos 22.aprīlī  no 11:00 – 12:00, skanēs Aminatas iedvesmas dziesmas, tā mūzika, kas no bērnības Aminatu veidojusi kā dziesmu autori un mākslinieci, palīdzējusi sapņot, strādāt, nezaudēt ticību un cīņassparu. Muzikāli šī būs ļoti dažāda stunda – no metāla līdz šodienas popa hītiem. Tāpat ikvienam Aminatas atblastītājam būs iespēja noskaidrot ikvienu sev interesējošu jautājumu par Aminatas mūziku, sapņiem un nākotnes plāniem, sūtot tos uz e-pasta adresi swh@radioswh.lv, kā tēmu norādot “Jautājums Aminatai”.

Aminata tikko laidusi klajā video klipu savam jaunākajam singlam “Fighter” no nākamā studijas albuma, kam dots nosaukums “Red Moon” un aktīvi gatavojas koncertam 13.oktobrī koncertzālē “Palladium”, dziesma “Fighter” jau vairākas nedēļas atrodas Radio SWH top 20 un Latvijas teritorijā vietnē YouTube ir skatītākais video! Tikko visā pasaulē digitāli nācis klajā arī Aminatas debijas albums “Inner Voice”.

 

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes