Laimē ielūgumus uz Normunda Rutuļa koncertiem!

Laimē ielūgumus uz Normunda Rutuļa koncertiem!

25.04.2016

Vai Tev patīk mūziķis Normunds Rutulis? Mums ļoti! Tad nu šonedēļ iepriecināsim klausītājus gan Saldū, gan Aizputē, piedāvājot iespēju laimēt ielūgumus uz mūziķa pavasara tūres koncertiem VĒSTULE MEITENEI, kas 3.maijā norisināsies Saldus mūzikas un mākslas skolā, savukārt 4.maijā – Aizputes kultūras namā.

Spicē ausis darba dienās no 25.-29.aprīlim plkst.11-12!

Par projektu:

2016.gadā Normunds Rutulis turpinās iepriecināt sava talanta cienītājus ar jaunāko muzikālo projektu “Vēstule meitenei”. Pateicoties 2015.gadā izdotajam albumam ar tādu pašu nosaukumu un veiksmīgajiem koncertiem tā paša gada rudenī, projekts ieguvis jaunu impulsu Latvijas un Zviedrijas mūziķu sadarbības turpinājumam, kā arī jaunā vokālā dueta – Normunds Rutulis un Katrīna Cīrule – mākslinieciskajai attīstībai.

Pavadošo trio veido Daniel Olson (Zviedrija) – bungas, Staņislavs Judins – kontrabass (Latvija), pianists un aranžētājs Hans Antehed (Zviedrija).

Mūziķi koncertu sniegs divās daļās. Pirmajā atskaņojot jaunā albuma repertuāru, bet otro veltot Normunda vienmēr aktuālajiem hitiem – Raudāja māte, Tikai vienu reizi, Cāļus skaita rudenī u.c.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes