PAMATOTS IZSALKUMS

PAMATOTS IZSALKUMS

06.04.2016

No 4.04. – 08.04. plkst. 13:10, dienas programmā ENERDŽIKO ar Kasparu Breidaku!

Jūsu uzdevums ir pēc iespējas dramatiskāk noraksturot cik ļoti izsalcis jūs šobrīd jūtaties – citiem vārdiem sakot – pamatot savu izsalkumu. Izsalkuma pamatoto raksturojumu iesūtiet, izmantojot Radio SWH sociālos kontus Twitter.com un Facebook.com (ar atsauci @radioswh un #pamatotsizsalkums).  Tas klausītājs, kuram izdosies pārliecinošākais izsalkuma pamatojums, tiks pie HESBURGER dāvanu kartes EUR 30,- vērtībā.

Vairāk informācijas meklē Hesburger.lv

Hesburger īpašais piedāvājums aprīlī:

Visos Hesburger restorānos Latvijā atgriežas Arizonas burgers! Tā ir garda maizīte, kas pildīta ar liellopa gaļas kotleti, kraukšķīgiem sīpolu gredzeniem, tomātiem, ledus salātiem, marinētiem gurķīšiem un iecienīto Hesburger paprikas majonēzi. Nāc ciemos uz Hesburger restorāniem un nobaudi to par 1,90 €!

 

Gardais brokastu piedāvājums no “Hesburger

Ja nezini, ko pagatavot brokastīs, dodies uz Hesburger restorāniem un nobaudi rudzu sviestmaizi kopā ar tasi gardas kafijas. Nāc ciemos un iegādājies rudzu sviestmaizi un kafiju par 2,50 €!

Laimīgā kafijas stunda kopā ar Hesburger

Uzmanību kafijas cienītājiem: Laimīgā kafijas stunda kopā ar Hesburger! Katru rītu no pulksten 10:00 līdz 11:00 iegādājies svaigi grauzdētu melno kafiju vai kafiju ar pienu visos Hesburger restorānos tikai par 10 centiem!

Nāc un nobaudi savu rīta kafiju!

Jauns smūtijs

Pavasaris Hesburger restorānos ienāk ar jaunu un gardu smūtiju – ananāsu-kokosa smūtiju uz sulas vai jogurta bāzes! Cena: 2,50 €

Īpašais piedāvājums vairākos restorānos Rīgā

Vai zināji, ka vairākos Hesburger restorānos Rīgā klientiem tiek piedāvāts kāds īpašs piedāvājums? Siera burgers tikai par 0,95 €!

Izvēlies sev izdevīgāko restorāna atrašanās vietu un jau šodien dodies baudīt siera burgeru uz restorāniem Merķeļa ielā 6, Marijas ielā 14, t/c Origo, Šķūņu ielā 3, Brīvības ielā 62 un Brīvības ielā 90.

Hesburger pastāvēšanas 50 gadu jubileja

Šogad Somijā dibinātais ģimenes uzņēmums „Hesburger” svin savas darbības uzsākšanas 50 gadu jubileju. “Hesburger” savu darbību sāka 1966. gadā, kad Naantali pilsētā atvēra pirmo grila kiosku, savukārt pirmais ātrās ēdināšanas restorāns ar nosaukumu „Hesburger” tika atvērts 1980. gadā Somijas pilsētā Turku.

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes