11.maijs. Beresņevs: Pēc šādas spēles ne šauties, ne kārties negrasos

11.maijs. Beresņevs: Pēc šādas spēles ne šauties, ne kārties negrasos

11.05.2016

Pēc oficiālās preses konferences izlases galvenais treneris Leonīds Beresņevs atsevišķā sarunā ar Latvijas žurnālistiem atzina, ka pēdējie vārti tika zaudēti lielas kļūdas dēļ. Diemžēl viņš pats nevarot doties laukumā un parādīt, kā bija jānospēlē pareizi, un tas attiecas arī uz maču pret Čehiju. Tagad esot jāpārvar notikušais un vēl vairāk jāsaliedējas, lai gan arī šodien ir bijis labs komandas gars.

Par izmaiņām virknējumos spēles gaitā Beresņevs uzsvēra, ka tāds ir treneru darbs, un šoreiz tās sevi esot attaisnojušas. Pēc šāda zaudējuma gan esot nepieciešams nopietni aprunāties ar puišiem, jo ne visi no paša mača sākuma strādāja tā, kā vajadzētu. Pats treneris gan tagad kārties vai šauties negrasoties.

Pie rezultāta 0:3 nav bijusi doma mainīt vārtsargu, jo Edgars Masaļskis palīdzēja izlasei “noturēties spēlē”.  Savukārt par trešajiem šveiciešu vārtiem Beresņevs aicināja atcerēties, pret kuru valstsvienību Latvija spēlēja. Treneri jau pirms mača spēlētājiem piekodinājuši, ka viņiem laukumā būs jācīnās ar sešiem pretiniekiem.

Par Miķeļa Rēdliha veselības stāvokli pagaidām ziņu nav, lielāka skaidrība par viņa gatavību turpināt līdzdalību Pasaules čempionātā būšot rīt no rīta.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes