12.maijs. Daugaviņš: Vairāk vajag domāt pozitīvi un ticēt sev!

12.maijs. Daugaviņš: Vairāk vajag domāt pozitīvi un ticēt sev!

12.05.2016

Treniņu pēc sāpīgā 4:5 zaudējuma Šveices valstsvienībai Latvijas izlase aizvadīja samērā možā noskaņojumā. Daudz joprojām tika strādāts pie spēles skaitliskajā vairākumā un mazākumā, taču neizpalika arī individuālās sacensības gars, kad kādā brīdī spēlētājiem bija jācenšas atņem vienam otram ripu, un šim nolūkam tika likti lietā visdažādākie paņēmieni. Tad nu nereti bija izsaukumi: “Eu, tas nebija godīgi!”

Vakardienas mačā Latvijas izlase piedzīvoja ne vien zaudējumu spēlē, bet arī sastāvā. Noskaidrojies, ka Miķeļa Rēdliha neveiksmīgas sadursmes rezultātā gūtais savainojums liegs valstsvienības rezultatīvākajam spēlētājam turpināt dalību Pasaules čempionātā. Sākotnējā apskate liecina, ka ceļgala saites nav sarautas, taču precīzāka informācija par savainojuma raksturu būs zināma pēc magnētiskās rezonanses. Tā viņam tiks veikta Rīgā un šim nolūkam hokejistam jau esot sarūpētā biļete mājupceļam.

Miķeļa Rēdliha vietā pagaidām vienīgajā stabili rezultatīvi spēlējošajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Andri Džeriņu un Robertu Bukartu tika izmēģināts komandas kapteinis Kaspars Daugaviņš, tādēļ nav brīnums, ka tieši viņu vairāki Latvijas žurnālisti pēc treniņa aicināja uz sarunu. Kā pirmais jautājums – cik lielā mērā izlasi no Pasaules čempionāta sākumā uzņemtā ritma izsita brīvdiena pirms mača ar Šveici.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes