Rīta Svītā viesojas TEDxRiga konferences organizatori – Pāvils Jurjāns un Dāvis Plotnieks!

Rīta Svītā viesojas TEDxRiga konferences organizatori – Pāvils Jurjāns un Dāvis Plotnieks!

06.05.2016

Pāvils Jurjāns
Pāvils ir TEDxRiga biedrības valdes priekšsēdētājs un atbild par spīkeru treniņiem un konferences programmu. Pāvila saskarsme ar TED aizsākās 2007.gadā, kad noskatoties pirmos TED publicēto runu video Pāvils sāka pastiprināti aizrauties ar zinātni. TED konferencē paustās idejas ir veicinājušas Pāvilu mainīt viņa domāšanu, izpratni par pasauli un dzīvi kopumā.

Ārpus TEDxRiga Pāvils ir IT uzņēmējs, kurš fano par demokrātiju, zinātni un izglītību, loģiku, informātiku, un filosofiem, kas izdomāja, kā par to jādomā.

Dāvis Plotnieks
Dāvis ir TEDxRiga biedrības valdes loceklis un viņa atbildībā ir konferences plānošana un komandas vadība. Dāvja uzmanības lokā TED idejas nonāca 2008.gadā, kad Sir Ken Robinson 18 minūšu lekcija “Vai skolas nogalina radošumu” mainīja viņa priekšstatus par izglītību un ieinteresēja zinātnē.

Ārpus TEDxRiga Dāvis ir ekonomists un jaunais zinātnieks. Paralēli ekonomista darbam Stokholmas ekonomikas institūtā, lektora darbam Banku augstskolā un doktorantūras studijām Latvijas universitātē, Dāvis apgūst kritiskās domāšanas mākslu un tic, ka zinātniskās domāšanas metode var padarīt pasauli labāku.

2 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
http://www./
7 gadi

This page appears to get a good ammount of visitors. How do you advertise it? It offers a nice individual twist on things. I guess having something authentic or substantial to talk about is the most important thing.

bewertung hausratversicherung huk
7 gadi

De novo: Não se trata de ser apenas um simples ‘cristão’! Tem que ser um autêntico seguidor de Cristo Sr. Quintas. E isso implica a aceitação de um Cristo Verdadeiro e Total, viu?! ACEITAR TAMBÉM A SUA IGREJA!!!Abraços e até mais ‘ver’.André Víctor


Aktualitātes