Ar dziesmu par dzīvi – Guntis Belēvičs

Ar dziesmu par dzīvi – Guntis Belēvičs

03.06.2016

Pauls Timrots 3. jūnija raidījumā „Ar dziesmu par dzīvi” sarunājās ar Latvijas Veselības ministru Gunti Belēviču.
Guntis Belēvičs ir ārsts-biofiziķis, farmaceits, bioloģijas doktors.
Kopš 2014.gada 5.novembra apstiprināts Latvijas veselības ministra amatā.
Bijis uzņēmējs – izveidojis un vadījis “Saules” un “Mēness” aptieku ķēdes, bioloģisko zemnieku saimniecību “Zemitāni”, kuras galvenais darbības virziens ir briežkopība.

14 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Belēviča kungs
7 gadi

Vai jums nav neērti būt par veselības ministru pēc tam, kad esat iznīcinājis visu medicīnas un farmācijas nozari Latvijā?

Džonijs
7 gadi

Kad Belēvičs atkāpsies no amata?

Juris Trusevics
7 gadi

Kaapeec valsts ar Belevichu priekshgalaa AIZLIEDZ c-hepatiita slimniekiem pashiem par savu naudu iegaadaaties modernas c-hepatiita zaales no Indijas , taadaa veidaa pakljaujot pacientus neizsakaamaam mokaam un cieshanaam, piespiezhot tos iegaadaaties vecaas paaudzes zaales Latvijaa pa 10 reizes lielaaku cenu nekaa modernaas – bezkomplikaaciju zaales no Indijas.

Kaa zinaams konkreeti sho C-Hepatiita zaalju bizness sheit ir tieshi ar Belevicu saistiito firmu rokaas. Vai Jums NAV neerti, ka savas peljnjas deelj gruuzhat naavee vai smagaas komplikaacijaas C-Hepatiita pacientus ?

Belevich, dedz elleee !!!

Kārlis
7 gadi

Labdien,
kapēc nav nekādas reakcijas uz korupcijas lietu Austrumu slimnīcā? Vēl pavasarī valde māklsīgi saēļa ažiotāžu un izvērta rindā stāvēšanu par PR pasākumu,lai dabūtu papildus finansējumu,bet tagad par notiekošo nekādas atbildības. Līdzīgi pelēkā ekonomika plaukst un zeļ arī citās specialitātēs un Stradiņos,kas tik sdarīts? Kapēc privāts SIA Gastro ir inetgrēts valsts slimnīcā un tai pašā laikā nenodrošina šos izmeklējumus neatliekamā 24h stundu režīmā? Mikroķirurģijas centrs pelna milijonus…. Un tas viss liecina,ka sistēmā nav naudas vai arī nav naudas,jo tiek izsaimniekoti resursi privātām labumam?

Kristīne
7 gadi

Labdien, ņemot vērā to ka strādāju diagnostikas centrā un redzu, ka daudzi cilvēki pierakstoties vairākās vietās uz izmeklējumiem un vēlāk neatsakās, ja vien pati medicīnas iestāde nekontrolē un neapzvana pacientus. Kāpēc nevarētu izveidot tādu pieredzi kā ir dažās eiropas valstīs – attiecīgais ārsts kurš nozīmē izmeklējumu, arī pierakstavuz izmeklējumu, tad tiešām cilvēki nepierakstītos vairākās vietās, netiktu pierakstīti bez norīkojuma, jo cilvēkiem jau paranoiski veidojas bailes, a ja nu man nozīmēs USG, viņi pierakstās un tad neatsakā aizņemot vairākas vietas, vairākās iestādēs. Kā varat komentēt?

Kārlis
7 gadi
Reply to  Kristīne

skaidrs,ka e veselība 😀 tikai neviens nezin kā šis brīnums darbojas

A.god.G.Belēvičam.
7 gadi

Labvakar,
Tā kā ģimenes pulkā ir 2 augstas klases (gan māsa, gan audžumamma) ārsti, zinu medicīnas otru pusi un krāsu gammu, kas bieži tiek no pacientu puses sabiezinātas un visi citi bieži ir vainīgi. Savukārt manā ģimenē pēc pāris nedēļām gaidāms ceturtais bērniņš. Tā kā ģimenē ir divi pusaudži, kuri nesmēķē, bet apkārtnē to dara, tad apsveicami ir Jūsu pūliņi izskaust arī t.s. “nekaitīgās” e-cigaretes utml. Vēlējos Jums pajautāt, kas ir tas vai tie vārdi, kas Jūs iedvesmo iet uz priekšu un darīt vairāk, neskatoties uz mūžīgo vārāmo katlu apkārt?
Paldies! Lai Jums izdodas!
Kristīne

Pēteris
7 gadi

Vai Jums garšo vīns un kāds? Vai garšo medījumi? Kādos veidos uzkrājat spēkus? Veiksmi darbos, personīgajos darbos, kā arī strādājot veselības ministra amatā!

LEIBA RABINOVICH
7 gadi

Vai Jums garšo vīns jeb alus? Kā veidojat uzkrājumus no celtniecības, kur tos glabājat, ja varētu, tad precīzas koordinātas. Veiksmi Jums vēl ilgus gadus !!

Turies
7 gadi

Gunti,parādi mugurkaulu un nepadodies…Lobētāji paši atkritīs….

ProBonoPublico.Latvia
7 gadi

Belēvičam JĀATKĀPJAS! PIETIEK VEĢETĒT UN FĪRĒT ĢIMENES BIZNESU UZ NODOKĻU MAKSĀTĀJU RĒĶINA! https://docs.google.com/document/d/1xU_jNlNQP8puWq2MiXtSpR4EAGZLecJDHSk8esmtWNE/edit?pref=2&pli=1

Ede
7 gadi

Piekrītu!

Kārlis
7 gadi

kapēc neprec Ingu?

Cietpauris!!
7 gadi

Galvenais ka visi to saprot..visi nosoda ..bet Beleviscs tik rulle!!ka Tev kauna nav tautas bende…tevi ielaist taja parastaja p[oliklinika tajas rindas un birokratija..Tadi ka Tu..ir jasoda..publiski….Un kur tadi uzrodas..ministri….Agrak tevi zinat nezinaja tadu Belevicu!!!Un Timrots jau jautas tikai Belevicam labveligus jautajumus!!!!Uz konkretiem jau nav ko atbildet…


Aktualitātes