Maiņas kantoris 24 D

Maiņas kantoris 24 D

12.06.2016

Klausies Radio SWH konkursu MAIŅAS KANTORIS 24D, piedalies un, iespējams,  saņemsi Induline.lv – uguns bļodu uz Līgo svētkiem!

Induline.lv – uguns bļodu Līgo svētkiem saņems labākais maiņas piedāvājums.

Konkurss norisinās no 13.06 līdz 17.06. plkst. 08:15!

Privacon Baltics SIA ir Nīderlandes uzņēmuma Privacon Hekwerken pārstāvniecība Baltijas valstīs, kas ražo teritoriju vārtus un nožogojuma sistēmas Induline, kas ir plaši pazīstams un atzīts zīmols Nīderlandē, Beļģijā, Vācijā un citās Centrāleiropas valstīs.

Uzņēmuma devīze ir: „Ko sakām, to darām, un ko darām, to sakām!”, tādējādi saglabājot ciešu komunikāciju ar klientiem. Abpusēji veiksmīga komunikācija ļauj izprast gan klientu vēlmes, gan arī informēt klientus par uzņēmuma piedāvātajiem produktiem un jaunumiem.

Privacon Baltics SIA piedāvā vairākas Induline zīmola vārtu sērijas, vārtu piederumus un žogu sistēmas. Daudzu gadu pieredze vārtu ražošanā nodrošina augstas kvalitātes teritoriju vārtus par pieņemamu cenu. Mēs  nodrošinām kvalitātes kontroli septiņos pārbaudes punktos. Visiem Induline zīmola produktiem tiek garantēta noturība pret ārējiem faktoriem, augsta izturība un praktiskums. Privacon saražo ap 70 000 vārtu gadā un mūsu produkti atbilst Eiropas drošības un kvalitātes standartiem. Vārtu ražošana tiek organizēta 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

Augstas kvalitātes standartizēti teritoriju vārti no Induline ir nokomplektēti ar Locinox furnitūru (dažāda veida vārtu slēdzenes, eņģes dārza un industriālajiem vārtiem, aizbīdņi, korķi un citi šāda veida produkti). Ir pieejami dažādu vārtu pildījumi un komplektācijas. Piedāvājam jau nokomplektētus vārtus, lai klientam par to vairs nav jādomā.

Mūsu produkcija ir pieejama un to var iegādāties interneta veikalā www.induline.lv, kā arī apskatīt mūsu noliktavā Ogrē, kurā atrodams visplašākais preču sortiments, kas padara to par, iespējams, lielāko noliktavu visā Baltijā. Sistemātiskās piegādes no ražotnēm spēj savlaicīgi nodrošināt preču pieejamību noliktavā. No aksesuāriem vārtiem un vārtu furnitūras līdz gatavam žogam ikvienam un visiem ar attieksmi kā pret sevi pašu.

Mūsu piedāvātās produkcijas kvalitāte atbilst tās cenai. Piemēram, paneļu nožogojumu sistēmās iesakām pievērst uzmanību paneļa svaram, jo, ja Jūsu bērns veikalā var pacelt paneli, nepērciet to! Tērauda tur ir pavisam maz.

Privacon Baltics SIA vēlas kļūt par Jūsu sadarbības partneri dažādu projektu realizēšanai, sniedzot konsultācijas par nožogojuma sistēmām un piedāvājot piemērotāko risinājumu. Visu, ko par žogu zinām mēs, uzzināsiet arī Jūs!

Vairāk informācijas par mūsu uzņēmumu un piedāvāto produkciju ir pieejama mūsu mājas lapā www.induline.lv.

indulineinduline varti2 induline vārti3

Mūsu kontaktinformācija:
Birojs: Druvas iela 8, Ogre, LV-5001
Tel. 65067710
Fakss: 65067711
E-pasts: info@privacon.lv
Mājaslapa/interneta veikals: www.induline.lv.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes