POSITIVUS FESTIVĀLS IZSLUDINA PILNU PALLADIUM SKATUVES PROGRAMMU

POSITIVUS FESTIVĀLS IZSLUDINA PILNU PALLADIUM SKATUVES PROGRAMMU

02.06.2016

Līdz Positivus festivālam palicis vairs tikai pusotrs mēnesis, un ir tapusi zināma pilna Palladium skatuves programma.

Jau izsludinātajiem Palladium māksliniekiem – Liima, Cigarettes After Sex, Skyforger un citiem – šodien pievienojas labākais no Tallinn Music Week klāsta.

Tallinn Music Week šogad uz Palladium skatuves pārstāvēs septiņi spoži mākslinieki no Igaunijas – avangardisti Estrada Orchestra, dzirkstošie Frankie Animal, ironiskie hiphoperi Grässhopas, elektropopa trio I Wear* Experiment, fanka un soula deju mūzikas izcilnieki Lexsoul Dancemachine, funky indie pop projekts Kali Briis Band un psihedēliskie eksperimentētāji Ouu.

Uz Palladium skatuves kāps arī provokatīvais hiphopa grupējums Singapūras Satīns un humorists, projektu Kreisais krasts un Olas dalībnieks Reiks no Latvijas.

Elektroniskās mūzikas skatuvi pārstāvēs producentu DJ Rudd un Anda Ansona veidotais projekts Bandmaster.

Savukārt svaigāko no Krievijas indie žanra ar britpopa pieskārienu piedāvās maskaviešu grupa Milk. Uzstāsies arī rokenrola apoloģēti, grupa Laika Suns no Latvijas, kas pērn Positivus prezentēja savu jaunāko albumu.

Jau iepriekš ziņots, ka Positivus festivālā uz Palladium skatuves spēlēs dāņu grupas Efterklang dalībnieku jaunākais projekts Liima, Bostonas pēdējie romantiķi, ambientā popgrupa Cigarettes After Sex, franču iedvesmojošākie ritma zinātāji 20SYL & MR. J. MEDEIROS ar projektu Alltta, Parīzes elektronikas duets Postaal, latvju hiphopa leģenda Ozols, dziesminieku apvienība Mielavs un Pārcēlāji, pasaulē zināmākā latviešu folkmetāla grupa Skyforger, akadēmiski skolotie huligāni ar čelliem Dagamba, kā arī britpopa ienesēji Latvijā, grupa Satellites LV.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes