SEZONAS GARŠAS – Avokado

SEZONAS GARŠAS – Avokado

17.06.2016

Avokado ir „kulinārais hameleons”, jo labi sader ar dažādiem ēdieniem, kā arī tam piemīt gan augļa, gan dārzeņa īpašības. To var izmantot svaigu mērču gatavošanā, kūkās, kokteiļos, ļoti bieži tas ir viena no galvenajām sastāvdaļām salātos, nereti to izmanto arī sviestmaižu pagatavošanā. Tas izcili garšo kopā ar tomātiem, garnelēm.Par to arī stāstīsim 19.jūnija raidījumā.

RECEPTE

Nepieciešams:
2 avakado
1 mazs sarkanais sīpols, smalki sagriezts
1 ķiploka daiviņa, izspiesta caur ķiploka spiedi
1 laima sula
Tobasco mērce pēc garšas
Jūras sāls pēc garšas
Ja vēlas svaiga kinza, sakapāta.

Pagatavošana:
Ar dakšu saspaidi avakado līdz iegūsti krēmīgu masu, pievieno visas pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisi.

4 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Una
7 gadi

Visur rakstits, ja velas ātri nogatavinat avokado, jaliek papira maisiņā. 3dienas tureju, nu nekas nav ātrak

Četras Sezonas
7 gadi

Paldies, Una, par komentāru! Vēl ir dzirdēts, ka banānus pieliekot tuvumā avokado tie ātrāk nogatavinās. Bet ir bijuši gadījumi, ka arī šis nenostrādā.

http://www./
7 gadi

Slow poke will get there, you know I will once I read it. I didn’t see your tweet but I’m not there al the time either. You don’t even have to physically be on twitter to tweet something so I miss a lot.I sent Ellen two books last year. I found two different address so I sent them to both. I might do it again this year. I’ll also like to send one to Steve Harvey. If I could make either one of them laugh that would be awesome wouldn’t it?

http://www.hausratversicherung.tech/
7 gadi

to call out Obama Text of Speech made by Arizona Governor Jan Brewer, May 10 (or watch the video HERE) I think it is instructive that in this country it takes women to speak up or take any kind of


Aktualitātes