Tiešraide no festivāla PLAYGROUND

Tiešraide no festivāla PLAYGROUND

08.07.2016

No 8. līdz 9. jūlijam Radio SWH sadarbībā ar izaicinošajiem briļļu saloniem OUTLET OPTIKA nodrošinās tiešraidi no aktīvās atpūtas mūzikas un jaunrades festivāla PLAYGROUND, kas notiks 333 trasē.

SUPi, Lonbordi, Veikbordi, Skimbordi, kartingi.
Sportistu paraugdemonstrējumi, koncertprogramma un atrakcijas mežā!

Klausies un skaties PLAYGROUND festivālu Radio SWH tiešraidē piektdien līdz plkst. 01:00 naktī un sestdien visu dienu kopā ar OUTLET OPTIKA.  Brilles ar vārdu. Pielaiko: Rīgā, Liepājā un Siguldā!!!

 

Trīs drošsirdīgi dīvaiņi ir piekrituši izaicināt sevi, un piedalīties PLAYGROUND festivāla ietvaros notiekošajā “OUTLET OPTIKA Realitātes šovā”.

Kas viņi ir? Stādam priekšā ar pieklusinātām ovācijām: Izbijis sporta skolotājs, tautas bumbas spēles fanāts- Rāmis, uzlecošā, bet neviena īsti neatzītā rock&pop&dance zvaigzne – Lēca, un mūžīgi harmoniskais intelektuālis dabas bērns – Saulenis.

Trīs dienas itin visi PLAYGROUND festivāla baudītāji, un ikviens Radio SWH klausītājs varēs sekot līdzi dalībnieku intrigām, azartam un neveikliem sportot mēģinājumiem. Kā sevī izaicināt izdzīvošanas instinktu? Kā apvaldīt pēkšņi uznākušo zvaigžņu slimību? Un vēl vairāki KĀ…

Pieslēdzies tiešraidei, lai sekotu izaicinošākajam “OUTLET OPTIKA Realitātes šovam” jau 8. un 9. jūlijā no PLAYGROUND festivāla!

Ak un jā… gandrīz vai piemirsām. Trīs jokaiņi pieteikušies realitātes šovā, lai cīnītos par vēl jokaināku galveno balvu: Vienu brīvbiļeti uz redzes pārbaudi salonos OUTLET OPTIKA.

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes