Hesburger Ģimenes diena

Hesburger Ģimenes diena

30.08.2016

Sestdien, 3. septembrī, kad skolnieki pulcēsies bariņos, apspriežot vasarā piedzīvoto, vecāki būs pielāgojuši dienas režīmu, lai bērnus vestu uz skolu un atpakaļ, skolotājas būs pēc vasaras atkal kļuvušas nopietnas, ielas un pilsētas atsākušas savu aktīvo dzīvi, savu Latvijā lielāko restorānu ver vaļā Hesburger.

Pirmā sestdiena jaunajā mācību gadā. Vecāku un bērnu kopīgas pusdienas, beidzamās pamācības, padomi, bērnu pirmie skolas iespaidi, emocijas, Ģimene, kurā ir skolnieks vai skolnieki, ir īpaša. Un tieši šādām ģimenēm Hesburger visos trīs stāvos piedāvās aktīvām nodarbēm pilnu dienu.

Bērnu radošās darbnīcas, jauniešu make-up istaba, balvas, svētku torte.

Radio SWH arī būs klāt šai Ģimenes dienā,

Ja vēlaties būt klāt šais svētkos un kopā ar bērniem piedalīties ētera konkursos, piedalieties Fantāzijas čempionātā, kas veltīts šai Ģimenes dienai.

Katru dienu nedēļas garumā tiks izlozēts fantāzijas čempionāta dalībnieks, kas iegūs savā īpašumā Hesburger Dāvanu karti 10 Eiro vērtībā.

Savukārt, Radio SWH komanda no čempionāta dalībniekiem katru dienu izvēlēsies pa vienai komandai, kas Sestdien piedalīsies Ģimenes dienas svētku sacensībās.

Tādēļ – ja Jums ir Ģimenes komandas sajūta un jūs mākat spēlēt Scrabble, tad pie savas atbildes Fantāzijas konkursam pievienojat ciparus ar savu pamatskolas skolnieku vecumiem. Piemēram, Kaspars + 13.

Un gaidiet zvanu!  Mēs ar jums sazināsimies!

Veidosim ģimenes dienu kā siltu tradīciju!

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
Roberts
7 gadi

Latvija uzvares pamatlaika
5 – 1


Aktualitātes