The Coconuts aicina uz rudenīgu noskaņu pirmatskaņojuma koncertu.

The Coconuts aicina uz rudenīgu noskaņu pirmatskaņojuma koncertu.

21.10.2016

Grupa The Coconuts atgriežas Rīgas koncertdzīvē ar ekskluzīvu pirmatskaņojuma koncertu mākslas telpā “3 Māsas”.

Pēc martā iznākušā albuma “Amid Opposites”, The Coconuts nav gulējuši uz lauriem un ļāvušies slinkumam, bet gan devušies uz Ēveli, lai smeltos iedvesmu un ietītu to jaunās skaņās. Lai atzīmētu šī radošā procesa noslēgumu, The Coconuts rīko koncertu 28. oktobrī, mākslas telpā “3 Māsas”, Rīgā, Zirgu ielā 1-3.

Šī uzstāšanās būs ekskluzīva jauno The Coconuts skaņdarbu pirmatskaņojums Rīgā. Pirms neilga laika šādu iespēju baudīja arī Valmieras apkārtnes iedzīvotāji The Coconuts koncertā Beverīnas novada iedvesmas vietā – “Siltumnīcā”.

Jaunajās The Coconuts dziesmās joprojām ir saglabātas grupas skanējumam raksturīgās vienojošās vadlīnijas – mainīgas un maigi plūstošas, tomēr ir nojaušams arī pieskāriens mazliet citādam muzikālajam virzienam.

“Gan urbānās vides trokšņi, gan dabas sniegtā miera elpa, gan personīgo eksistenciālisma jautājumu dunoņa ievīstīta melodiskās drānās un sniegs klausītājam nelielu ieskatu par grupas jauno muzikālo virzienu”, tā par The Coconuts jaunajām dziesmām izsakās grupas bundzinieks Artūrs Strautmanis.

Pagaidām šīs jaunās kompozīcijas nav iespējams noklausīties nekur citur kā vien gaidāmajā koncertā, tieši tādēļ The Coconuts aicina uz koncertiem visus grupas atbalstītājus un tos, kur vēl tikai vēlas iepazīt The Coconuts daiļradi tuvāk.

Ieeja koncertā par ziedojumiem.
Koncerta sākums 20:00, ieeja no 19:00.
Plašāka informācija par koncertu – http://ej.uz/coconutskoncerts

Grupa “The Coconuts” rada mūziku un uzstājas kopš 2012. gada nogales, pašu spēkiem, 2014 gada pavasarī, izdodot savu pirmo EP ar nosaukumu “Appetizer”. 2016. gada pavasarī grupa iepriecināja visus ar savu otro studijas ierakstu “Amid Opposites”.“The Coconuts” gadu gaitā ir uzstājušies daudzviet Latvijā, kā arī ārpus Latvijas robežām – Riga Funk festivālā, Siguldas blūza festivālā, Prositivus festivālā, Latvijas Mākslas akadēmijas karnevālā, Viļņas pilsētas svētkos, Tartu indie mūzikas festivālā un daudz kur citur.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes