Jau šovakar, plkst. 21:15 Kanādas saldais zelts iekš LTV1.
Vilis Ābele nomedījis lāci un savārījis cukurkļavu sīrupu.
Kanādieši kļavu sīrupu lej klāt teju visiem ēdieniem. Iecienītākais variants: pankūkas ar ceptu bekonu pārlietas ar kļavu sīrupu. Un ziniet, ir garšīgi.
Pēc LTV1 raidījuma uzdod jautājumus, zemāk komentāru sadaļā, un atbildes klausies sestdien, 5. novembrī, plkst. 10:00 Radio SWH ēterā!
Viens no jautājuma autoriem saņems cukurkļavu sīrupu no Monreālas tirgus.
Kādas zupas varētu būt “Latviešu spēka zupas ziemai?”
Tafijs visu nakti sapņos rādijās un vēl no rīta visiem darlingiem tecēja siekalas. Rezumējot – bērni pieprasa kļavu cukurgaili. Pēc visām tehnoloģijām sniegs mums arī ir, bet ko darīt tālāk?
Ps. Vai Latvijā mēs arī varam izaudzēt saldo cukurkļavu?
Vai varat atsūtīt kā varam ar Jums sazināties?
Labrītiņ, jau aizsūtīju e-pastu uz radio@radioswh.lv. J
Skatoties raidījumu varēja just stindzinošo aukstumu vai komanda bija gatava tam?
Kāpēc sižetā redzamam varonim tik daudz zāģu ?
Kad es pirms vairākiem gadiem biju Ontario, satiekot tur dzīvojušus latviešus jūtu viņu pārākumu, respektīvi esmu atbaukusi no 3 pasaules malas, kas nav redzējusi veļasmašīnu un desu veikalā. Vai Jums nebija tāda situācija°?
Paldies par pīles recepti noteikti pamēģināšu un vēlos jautāt cik ilgi vajadzētu cept cepeškrāsnī un uz cik grādiem ?
Kā pareizi kausēt zosu taukus?
Viktorija