“Patiesība vai meli” sadarbībā ar muzikāli izklaidējošo klubu “9.Vilnis”

“Patiesība vai meli” sadarbībā ar muzikāli izklaidējošo klubu “9.Vilnis”

13.01.2017

No 16. līdz 20. janvārim piedalies konkursā “Patiesība vai meli” rīta programmā “Tik, tik, tik” un laimē katru dienu 2 biļetes uz A-Europa koncertu 20.01.2017 klubā “9.Vilnis”. Zvani uz ēteru un sacenties ar citu zvanītāju. Tas kurš spēs labāk atšķirt patiesību no meliem būs uzvarētājs.

Muzikāli izklaidējošs atpūtas klubs 9.VILNIS ir vieta, kurā ikviens, kam 25+ aicināts justies brīvi un pacilāti, tieši tā, it kā atrastos uz sava devītā viļņa. Katru piektdienas un sestdienas vakaru piedāvājam dzīvās mūzikas koncertus ar Latvijā un pasaulē atpazīstamiem māksliniekiem, visdažādāko mūzikas stilu pārstāvjiem. Tas garantē, ka ikvienam būs iespēja atrast ko piemērotu tieši savai muzikālajai gaumei.
Nodrošinām pilna servisa ēdināšanu un apkalpošanu saviesīgiem un korporatīvajiem pasākumiem.
Jau šajā nedēļas nogalē, 20.janvārī,  uz kluba 9.vilnis skatuves kāps Kulta grupa A-Eiropa. Koncerta laikā dziedāsim līdzi grupas lielākajiem hītiem “Tuvumā tālumā”, “Jūrmala” un citiem!
Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas visās biļešu paradīzes kasēs un internetā bilesuparadize.lv. Sekojiet mums facebook lapā /9.vilnis un visus jaunumus uzziniet pirmie. Muzikāli izklaidējošais klubs 9.Vilnis atrodas Vecrīgā, Kungu ielā 8. Tiekamies uz viļņa!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes