Griežam pudelīti

Griežam pudelīti

06.02.2017

Kā tīņu gados – griezīsim pudelīti.
Tikai šoreiz ar vairāk kā “buča” iespējām.
Ja pudele apstāsies pie iedaļas “Skola” zvanītājam būs jāatbild uz kādu jautājumu par dzirdēto informāciju.
Ja uzgrieztā pudele apstāsies pie iedaļas “Bērnudārzs” zvanītājam tiks doti atbilžu varianti.
Zvanītājs pats varēs iejusties jautātāja lomā ja pudele apstāsies pie iedaļas “Skolotājs”.
Pie “Muzikālās pauzes” zvanītājam būs jāiekustina balss saites un jānodzied kāda dziesma.
Un, galu galā sektors Buča. Visforšākā . Zvanītājs ēteriski sabučojas ar Dj par ko saņems balvu!

Šonedēļ spēle “Griežam pudeli” sadarbībā ar Jāņa Peļņa privātpraksi.
Balvā – Podometrijas izmeklējums, konsultācija un zolīšu pielāgošana 60 eiro vērtībā.

Podometrija – tā ir kāju pēdu noslodzes datordiagnostika. Šis pakalpojums tiek veikts desmit Latvijas pilsētās, Rīgā, Jelgavā, Valmierā, Jūrmalā, Talsos, Liepājā, Ventspilī, Saldū Daugavpilī un Jēkabpilī.  Pacients uzkāpj uz īpašas virsmas, kas savienota ar datoru. Ekrāns parādīs pēdas karti, iekrāsos tos punktus, kuri ir pārslogoti un parādīs tās vietas pēdā, kas netiek pietiekoši nodarbinātas. Ortopēds, analizējot šos datus, tieši jums pielāgos ortopēdiskās zolītes, kas palīdzēs pēdai strādāt pareizi un likvidēs traucējošās blakusparādības.
Pareizi pielāgoti un ievietoti supinatori jeb zolītes nereti atbrīvo pat no ieilgušām muguras sāpēm, jo tiek izlīdzināts svara pārnesums, atvieglojot mugurkaulu.

Cilvēka pēda un tās locītava ir strukturāli komplicēts mehānisms, kas radīts līdzsvarotai ķermeņa balstīšanai un virzīšanai. Tā sarežģītās funkcijas nodrošina 26 kauli (ceturtā daļa visu ķermeņa kaulu), 33 locītavas, vairāk nekā 100 muskuļi, cīpslas, saites, kā arī asinsvadi, nervu tīklojums, mīkstie audi un āda. Pēda absorbē triecienus un nodrošina gaitas elastību pat liela svara cilvēkiem. Katrs strukturāls vai funkciju traucējums jebkurā no pēdas daļām ietekmē visu ķermeni..
Pēdas korekcijas kabinetā speciālists ne tikai nosaka diagnozi, bet arī informē par profilakses, ārstēšanas un ortozēšanas iespējām katrā individuālā gadījumā. Daudzas problēmas, laikus pamanītas, var novērst, lietojot ortopēdiskās zolītes, papēdīšus, pirkstu starplikas, speciālos apavus.
Noskaidrojot, kas kaiš jūsu pēdām, mēs kopīgi varam ne tikai novērst nopietnākas problēmas attīstīšanos, bet ievērojami uzlabot savas dzīves kvalitāti.
Sīkāka informācija mājas lapā:www.podometrija.lv vai pa tālruni: 28222569

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes