Stāstu laboratorija sadarbībā ar pilna servisa internetveikalu “TavaTelpa.lv”

Stāstu laboratorija sadarbībā ar pilna servisa internetveikalu “TavaTelpa.lv”

31.03.2017

Vai stāstus radīt ir grūti? Labus, noteikti! Taču tas grūtums paliek stipri vieglāks, ja improvizē un neuztraucas par to, ko citi par Tavu stāstu padomās. “Stāstu laboratorijā” Kaspars un Valdis kopā ar klausītāju, dramatiskas, liriskas vai ļoti lietderīgas mūzikas pavadījumā radīs stāstus, kurus neviens nespēs atkārtot. Izbaudiet vienreizējo burvību. No 3. līdz 7. aprīlim “Stāstu laboratorija” sadarbībā ar pilna servisa internetveikalu “TavaTelpa.lv”, kas piedāvā plašu mājsaimniecības preču klāstu.

Piedalies un laimē LEIFHEIT vakuuma logu tīrītāju (69,99€ vērtībā).
Logu tīrīšanu ir iespējams veikt daudz īsākā laikā, ja pēc to nomazgāšanas ar sūkli netīro ūdeni uzsūc ar vakuuma logu tīrītāju. Leifheit vakuuma logu tīrītājs no pārējiem vakuuma logu tīrītājiem atšķiras ar to, ka tas uzsūc mitrumu jebkurā 360° leņķī (ar ierīci var strādāt horizontāli vai apvērsti – uzkrātais šķidrums no tā neizlīst), kā arī tas ar vienu uzlādes reizi spēj notīrīt līdz pat 100m2 lielu laukumu. Vairāk informācijas par šo ierīci var uzzināt internetveikalā “TavaTelpa.lv”

Internetveikalā “TavaTelpa.lv” tiek pārstāvēta dažāda veida un dažādu ražotāju produkcija, kas gadu desmitiem ir atzīti par kvalitatīvu produktu.
Uzņēmums ir dibināts 1999.gadā un Latvijas tirgū stabili turas līderu pozīcijā. Aktīvajā sortimentā ir vairāk nekā 5`000 dažādu preču. “TavaTelpa.lv” piedāvā kvalitatīvas mājsaimniecības preces, kas importētas galvenokārt no Vācijas un pārstāv tādus zīmolus kā Leifheit (laifhait), Soehnle (zunle), Curver (kurver), Spirella, Hailo, Emsa (emza), Kaiser (kaizer), Lock@Lock (lokenlok) un citus kavalitatīvus brendus. Pateicoties vairāku gadu laikā iekrātai pieredzei, ir rūpīgi atlasīts kvalitatīvs sortiments, ar kuru Jūs varat iepazīties interneta vietnē www.tavatelpa.lv

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša paraugu zāle, kas klientiem sniedz iespēju preci aplūkot klātienē un izvērtēt to pielietojumu ikdienā.

Aprīlis internetveikalā “TavaTelpa.lv” ir “Leifheit mini cenu mēnesis” – katru nedēļu īpašs cenu piedāvājums 3 Leifheit precēm – atlaides līdz pat 50%. Leifheit – preces mūsdienīgām mājsaimniecībām.

 

 

 

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes