Lieldienās spēks ir Balticovo olās!

Lieldienās spēks ir Balticovo olās!

07.04.2017

Lieldienas nenoliedzami ir kristiešu svētki, tomēr mēs Radio SWH ēterā piedāvājam uz olu sišanās tradīcijām balstītu “Balticovo” čempionātu – “Lieldienās spēks ir Balticovo olās!”.

Čempionāts norisināsies Rīta Šovā “Tik Tik Tik” plkst.9:15 , “Fredosaurus Rex” plkst. 12:15 un “Braucamlaikā” plkst. 18:15.

No 10.aprīļa līdz 13.aprīlim pirms luterāņu, pareizticīgo, vecticībnieku un katoļu Lieldienām četru dienu laikā noskaidrosim “Balticovo” čempionu.

Proti, katru darba dienu: 3 reizes dienā: Rīta Šovā “Tik Tik Tik”, “Fredosaurus Rex” un “Braucamlaikā” ēterā izspēlēsim akciju “Lieldienās spēks ir Balticovo olās!”. Mums ir 24 numurētas olas, ar emocijām. Pirmajā piegājienā ēterā uzklausīsim 2 klausītājus. Katrs no viņiem var izvēlēties vienu no 24 olām. Dīdžeji pēcāk klausītāju vārdā veic olu sišanu, un tā ola, kas paliek vesela, turpina cīņu. (Ja sišanās rezultātā saplīst abas olas, izvēlas 2 jaunas olas).

Savukārt, nākamajā izspēlē, jaunais spēlētājs var izvēlēties vienu no atlikušajām olām. Atkal notiek ēterā divkauja starp jauno pretendenta olu un pagaidām esošā čempiona olu. Ja jaunā ola uzvar, tā paliek uz čempiona spilventiņa un gaida nākamo pretinieku. Tā mēs izspēlējam, līdz akcijas noslēgumā ir skaidrs, kura no 13 olām izrādīsies visstiprākā. Klausītājs, kurš izvēlējās šo olu, iegūst lielo balvu – virtuves kombainu un vislabākos olu produktus Lieldienu sagaidīšanai!

Balticovo konkursa galvenās balvas laimētājs Sandis!

Sandis

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes