Summer Sound festivāls izziņo šī gada māksliniekus – Cheat Codes, Felix Jaehn, Klingande, kā arī Donu un Bermudu Divstūri.

Summer Sound festivāls izziņo šī gada māksliniekus – Cheat Codes, Felix Jaehn, Klingande, kā arī Donu un Bermudu Divstūri.

06.04.2017

Trīs pasaules slavu guvuši un aktuāli dīdžeji Cheat Codes, Felix Jaehn un Klingande, kā arī Dons un Bermudu Divstūris ir starp pirmajiem zināmajiem māksliniekiem, kuri uzstāsies šī gada Summer Sound festivālā, kas jau 7.reizi norisināsies skaistajā Liepājas pludmalē 28. un 29.jūlijā.

Lielākais pludmales festivāls Latvijā Summer Sound šodien izziņo lielāko daļu no šovasar gaidāmās programmas. Kamēr pasaules populārāko deju mūzikas festivālu dīdžeji piedāvās grandiozu elektroniskās mūzikas programmu, ar savu šīs vasaras vērienīgāko koncertu uz lielās skatuves uzstāsies Dons, bet pamatīgu ballīti pašā jūras krastā sarīkos Bermudu Divstūris.

Tāpat festivāla apmeklētājus priecēs bagātīga latviešu mākslinieku programma. Mākslinieku rindas papildina tādi vārdi kā Triana Park, Bandmaster, Astro’n’out, Fakts, My Radiant You, Polifauna, Skyforger, Franco Franco, Ivo Fomins un Pienvedēja Piedzīvojumi. Arī šogad festivāls atbalstīs jaunos mūzikas talantus, piedāvājot pavisam jaunu grupu koncertus, savukārt vienā no festivāla dienām plānota īpaša koncertprogramma ar vairākiem Liepājā un Latvijā iemīļotiem mūziķiem.

Šis būs jau septītais gads, kad festivāls Summer Sound pulcēs tūkstošiem mūzikas fanus vasaras saulainākajā pilsētā Liepājā, kur divu dienu garumā pašā jūras krastā uz vairākām skatuvēm ar koncertiem priecēs teju 40 mākslinieki. Neizpaliks arī papildus izklaižu un aktivitāšu programma, lai atpūta pie jūras būtu īpaši baudāma.

No šodienas tiek uzsākta festivāla biļešu tirdzniecība. UZMANĪBU! – Lētākās biļetes pieejamas tikai līdz 16.aprīlīm!

2 dienu biļete – 29 EUR (no 17.aprīļa 34 EUR)
2 dienu biļete + telts vieta – 36 EUR (no 17.aprīļa 41 EUR)
VIP bilete – 90 EUR
VIP biļete + autostāvvieta – 105 EUR
Festivāla biļetes iespējams iegādāties festivāla mājas lapā www.summersound.lv un Biļešu Servisa tīklā.
Uz Summer Sound festivālu aicina AS Aldaris, atbalsta Liepājas pilsēta un Liepājas kultūras pārvalde, iesaka festivāla oficiālais radio Radio SWH .

 

Sekojiet informācijai par festivālu:
Festivāla mājas lapā: http://www.summersound.lv
Facebook: https://www.facebook.com/summersoundlv
Instagram:  https://www.instagram.com/summersoundlv/
Twitter: https://twitter.com/summersoundlv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes