11.maijs. Ābols: Mums jāspēlē agresīvi, bet ne dumji, jo zviedri kļūdas var nepiedot

11.maijs. Ābols: Mums jāspēlē agresīvi, bet ne dumji, jo zviedri kļūdas var nepiedot

11.05.2017

Pēc rīta treniņa, kurā piedalījās visi šobrīd Latvijas izlases sastāvā palikušie hokejisti (Mārim Bičevskim ir piedzimusi meita, un viņš ir palaists uz Rīgu mazuli apraudzīt, bet uz spēli pret ASV būs atpakaļ ierindā), valstsvienības treneris Artis Ābols uzsvēra, ka šī vakara pretiniekiem zviedriem izlasē ir iekļauti sešpadsmit NHL spēlētāji, turklāt viņu aizsardzības līnija ir spēcīgākā pasaulē: “Tas, kā viņi kustās, kā kustina ripu, cik mobili ir – visi tā gribētu!”

Latvijas izlase šovakar spēlēšot savu hokeju. “Mums galvenais ir būt disciplinētiem, nedot viņiem vairākumu, spēlēt agresīvi, bet ne dumji, lai mēs nekristu pretuzbrukumos. Itāļi mums nepareizos lēmumus un tehniskās kļūmes piedeva, tad šovakar mēs to nevarēsim atļauties,” sacīja treneris.

Tā kā Bičevskis ir devies uz Rīgu, pret Zviedriju viņa vietu sastāvā ieņems Vitālijs Pavlovs un trīspadsmitais uzbrucējs būs Frenks Razgals. Vārtus joprojām sargās Elvis Merzļikins, jo, kā jokojot norādīja Ābols, pret viņu treneriem neesot nekādu pretenziju. 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes