“Uz priekšu vai atpakaļ?” sadarbībā ar Futūra Gingka Biloba Plus

“Uz priekšu vai atpakaļ?” sadarbībā ar Futūra Gingka Biloba Plus

20.10.2017

Katru rītu radio ēterā tiks atskaņoti 3 dažādu dziesmu fragmenti, kuru sākumā izskanēs viena dziesmas daļa, pēc tam otra.
Tavs uzdevums ir noteikti – vai dziesma ir “patīta” uz priekšu vai atpakaļ. Savas prognozes par visām 3 dziesmām, izmantojot bezmaksas SMS palīdzību, sūti uz ētera numuru. Piemēram – “atpakaļ, uz priekšu, uz priekšu”.

Katru dienu pareizās atbildes iesūtītājām balvā 5 Futura Gingko Biloba Plus produkti 3 mēnešu kursam. Lai atmiņa nepieviļ!

 

Futūra Ginka lapu ekstrakts atmiņai un prāta spējām.

Divdaivu ginks ir viena no vecākajām koku sugām pasaulē – 270 miljonu gadu vecs. To uzskata par vienīgo dzīvo saikni starp augstākajiem un zemākajiem augiem.

Ķīnas medicīnā šo augu izmantoja jau sen. Tas ir viens no visvairāk pētītajiem augiem pasaulē. Mūsdienās ginka ietekmi uz veselību ir pētījuši zinātnieki arī Eiropā. Ir pierādīts, ka divdaivu ginks uzlabo atmiņu un veicina asāku domāšanu. Šī koka lapās atrodas aktīvās vielas: flavonglikozīdi un terpēnlaktoni. Flavonglikozīdi un terpēnlaktoni veicina asins mikrocirkulāciju sīkajos asinsvados, uzlabojot skābekļa izmantošanu smadzenēs šis process savukārt stimulē mūsu atmiņas procesus, veicina prāta spējas, uzlabo izziņas procesu un koncentrēšanās spējas, gan jauniem gan cilvēka organisma novecošanās procesā.

Futūra Ginka lapu ekstrakts būs lielisks palīgs studējošiem sesijas laikā, vai darīgā darba darītājiem, vai situācijās kad jāiegaumē daudz svarīgas informācijas.
Futura Gingko Biloba Plus lapu ekstraktus ir augstvērtīgs un atzīts dabas produkts Latvijā .

Uztura bagātinātājs neaizstāj sabalansētu un pilnvērtīgu uzturu!

futura_ginko_biloba150

2 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Eduards
6 gadi

Uz prieksu uz prieksu un atpakaļ

Eduards
6 gadi

Uz atpakalu, uz prieksu, uz prieksu


Aktualitātes